Ξεσηκωμός σε όλο το Ηράκλειο για ένα εισιτήριο – καμίνι το “Γεντί Κουλέ” θα λιώσει τον Ατρόμητο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην διάθεση του κόσμου του ΟΦΗ τέθηκαν από το μεσημέρι της Πέμπτης τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τον Ατρόμητο με τους φιλάθλους να τρέχουν για ένα “μαγικό  χαρτάκι” δίνοντας το δικό τους ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΩΝ στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”!

Πάνε χρόνια από τότε που ο κόσμος του ΟΦΗ τρέχει από την Πέμπτη για να πάρει ένα εισιτήριο για το παιχνίδι της Κυριακής και ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι το “Γεντί Κουλέ” θα είναι κατάμεστο το απόγευμα της Κυριακής!

Τα εισιτήρια σφραγίστηκαν σήμερα το πρωί και από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνιση τους στα γραφεία της ΠΑΕ έγιναν ανάρπαστα με τον κόσμο του ΟΦΗ να δείχνει για ακόμα μια φορά ότι δεν θα τον αφήσει μόνο του! Όπως τονίζουν μάλιστα στην ΠΑΕ περιμένουν ότι μπορεί και να γίνει sold out στο “Γεντί Κουλέ” που θα αποτελέσει έναν πραγματικό καμίνι – έτοιμο να λιώσει τον Ατρόμητο!

Ο κόσμος είχε μάτια και είδε τι συνέβη το προηγούμενο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Άρη και ήρθε η ώρα να ξεπληρωθεί αυτό το γραμμάτιο με τον καλύτερο τρόπο και με νίκη του ΟΦΗ που θα βάλει τέλος στην υπόθεση παραμονή! Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις θύρες 1, 4, 5 και 10 ευρώ στην θύρα 8 ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για τις γυναίκες και τα παιδιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook