“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 11 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ελπίδες για Κουτσιανικούλη

Την ώρα που ο Γιάννης Βιτώρος επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης (φωτό) εξακολουθεί να κάνει ατομικό. Ο βραχύσωμος παίκτης θα πάει συντηρητικά και τις επόμενες μέρες, για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του. ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να δώσει το παρών με τον Ατρόμητο. Ο ίδιος, πάντως, λέει ότι θα σφίξει τα δόντια και. όπως και να έχει. θα παίξει. Εν τω μεταξύ, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ με ανακοίνωση τους καλούν όλο τον κόσμο να γεμίσει την Κυριακή το «Γεντί Κουλέ», ώστε να δώσει ώθηση νίκης στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Goal

Κάλεσμα από Snakes και Κρήτες

Το ματς με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» είναι μία κατηγορία για τον ΟΦΗ και οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των Κρητικών «Snakes» και «Κρήτες» από το δικό τους… μετερίζι φρόντισαν χθες να απευθύνουν γενικό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας του Ηρακλείου.
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε το καθήκον της μειώνοντας σημαντικά την τιμή των εισιτηρίων, τώρα είναι σειρά μας να κάνουμε και το δικό μας καθήκον. ΟΛοι εκεί στον ΝΑΟ μας, με τσαμπουκά, πάθος και φωνή να δείξουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κοινή ανακοίνωση των δύο συνδέσμων.

ΦΩΣ

Δεν το χάνουν με τίποτα Κουτσιανικούλης και Μπούρμπος

Τι και αν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και ο Χρήστος Μπούρμπος έκανε ατομικό; Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να λείψουν από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Για αυτό και ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των ανθρώπων του ιατρικού τιμ και είναι αποφασισμένοι, αν χρειαστεί, να κάνουν ένεση λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, να σφίξουν τα δόντια και ναΙδώσουν το παρών στο ματς με τους Περιστεριώνες. Η κατάσταση για αμφότερους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, ο Γιάννης Πετράκης ξεκαθάρισε ότι θα τους περιμένει, όμως θέληση και των δύο είναι να δώσουν κανονικά το παρών στο «ματς της χρο-; νιάς» για τον ΟΦΗ. Παράλληλα ετοιμοπόλεμος είναι ο Κυζιρίδης, που επέστρεψε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σόουζα, Μακρής, Ιωαννίδης, Μπανούσης, αλλά και ο τραυματίας Ζαχαράκής.

Την ίδια ώρα οι φίλοι της ηρακλειώτικης ομάδας ετοιμάζονται και αυτοί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ εξέδωσαν ανακοίνωση-κάλεσμα, στην οποία ζητούν από όλους του φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της στο ματς με τον Ατρόμητο. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «Για άλλη μια φορά την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Γεντί Κουλέ”, όπου παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς, όπου έχουμε ανάγκη τη νίκη για να αποφύγουμε μπελάδες βαθμολογικά… Για άλλη μια φορά πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι και τους βαθμούς έτσι μόνο όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα…
Η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε το καθήκον της, μειώνοντας σημαντικά την τιμή των εισιτηρίων, τώρα είναι σειρά μας να κάνουμε και το δικό μας καθήκον. Όλοι εκεί, στον ναό μας, με τσαμπουκά, πάθος και φωνή, να δείξουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους… Γεμίζουμε τον ναό μας, δίνουμε ώθηση στους παίκτες μας για τη νίκη και μόνο τη νίκη και δείχνουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει ΟΦΗ και ο κόσμος του— Εμείς εδώ για μια ζωή, στα δύσκολα, στα εύκολα, στις λύπες, αλλά και στις χαρές… Ποτέ δεν σε αφήσαμε μόνο, ποτέ δεν θα το κάνουμε… Εμείς εδώ, στη θύρα 4, να τραγουδάμε για την τρέλα μας, για τον τρόπο ζωής μας, για την υπερηφάνεια μας… Ένα νησί, μία ομάδα, μία ιστορία».

Goal

“Μύλος” με τις εγγυητικές επιστολές και τα πρόστιμα

«Μύλος» με τις εγγυητικές και εξοντωτικά πρόστιμα Δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου, τέσσερις ΠΑΕ της Super League (Παναθηναϊκός, Αρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ) καλούνται να καταβάλουν, με καθυστέρηση, τις εγγυητικές που έπρεπε να είχαν καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο για να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα (!) και απειλούνται με εξοντωτικά πρόστιμα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αν δεν το πράξουν.
Η ΕΕΑ στη χθεσινή της συνεδρίαση επέβαλε πρόστιμο 260.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, 110.000 ευρώ στον Πανιώνιο, από 100.000 ευρώ οε Αρη, ΟΦΗ και ακόμη 50.000 ευρώ σε Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Κασσιόπη για μη προσκόμιση εγγυητικής. Το πρόστιμο επιβλήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 77, παρ. 6 του ν.
3057/2002 και έπειτα από τη μη τήρηση, όπως λένε κύκλοι της ΕΕΑ, από την ΕΠΟ όσων είχαν συμφωνηθεί στις συζητήσεις που είχαν γίνει για τον νόμο Γερουλάνου.
H Επιτροπή έχει στείλει εδώ και καιρό διαπιστωτικές πράξεις για τις συγκεκριμένες ΠΑΕ στην ΕΠΟ, αλλά η Ομοσπονδία φέρεται να μην τις μεταβίβασε στις πειθαρχικές επιτροπές της Super League και της Football League για τα περαιτέρω, ως όφειλε. Από την Επιτροπή, ακόμη, σημείωναν ότι το πρόστιμο θα σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών και τις εφορίες, άφηναν όμως ένα παράθυρο ανοιχτό αν οι εν λόγω ΠΑΕ καταβάλουν έστω και τώρα τις εγγυητικές.
Από την πλευρά της ΕΠΟ τόνιζαν ότι η ΕΕΑ δεν μπορεί να επιβάλει πρόστιμο παρά μόνο να εισηγείται και ότι επίσης έχουν στείλει τις διαπιστωτικές πράξεις της Επιτροπής στα αρμόδια όργανα, πετώντας τους έτσι το γάντι, καθώς δεν έκαναν τίποτα. «Μύλος» δηλαδή.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΛΑΤΗΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook