Με νίκη μπορεί να «πηδήξει» ακόμα και 4 ομάδες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πιο κομβική μάχη για την έκβαση του… πολέμου δίνει ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα που με πιθανή νίκη μπορεί να βάλει από κάτω ακόμα και 4 ομάδες!

Ο ΟΦΗ πήρε 2 μεγάλους βαθμούς φτάνοντας στους 28 και παραμένει σε θέση ισχύος έναντι ομάδων όπως ο Άρης και ο Πανθρακικός. Όμως για να αποκτήσουν αξία οι βαθμοί που πήρε σε Βέροια και Λιβαδειά, πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα για να κάνει ΑΛΜΑ παραμονής!

Μάλιστα, με βάση το πρόγραμμα των υπολοίπων ομάδων την συγκεκριμένη αγωνιστική ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να βάλει 4 από κάτω μιας και είτε παίζουν μεταξύ τους, είτε έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Τι εννοούμε; Η ΑΕΚ πάει στην Λιβαδειά ενώ ο Πλατανιάς φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Ο Πανιώνιος που έχει 31 θα υποδεχτεί στη Νέα Σμύρνη τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτές είναι οι ομάδες που βρίσκονται – βαθμολογικά – πάνω από τον ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα, αυτές που είναι από κάτω, παίζουν ΟΛΕΣ μεταξύ τους: Ο Άρης φιλοξενεί τον Πανθρακικό και η Βέροια την Κέρκυρα.

Κατά συνέπεια η ΝΙΚΗ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιατί θα δώσει στον ΟΦΗ μεγάλη βαθμολογική ανάσα από τους από κάτω του (μιας και παίζουν μεταξύ τους) ενώ την ίδια ώρα έχει την δυνατότητα να βάλει… από κάτω κάποιους από αυτούς που είναι – οριακά – από πάνω του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook