“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 1 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Αλλάζει σύστημα

Η απουσία του Σάκη Παπάζογλου λόγω τιμωρίας, σε συνδυασμό με την υψηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, φαίνεται πως θα υποχρεώσουν τον προπονητή του ΟΦΗ. Γιάννη Πετράκη. να εγκαταλείψει το αγαπημένο του k-U-2 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πέρα από την ανάγκη, άλλωστε (δεν υπάρχει στο δυναμικό της ομάδας άλλος υψηλόσωμος φορ για να πλαισιώσει τον Περογαμβράκη στην επίθεση), αυτό επιτάσσει και η λογική.

Ο Πετράκης έχει δεχθεί ήδη επικρίσεις επειδή ο ΟΦΗ παίζει υπέρ του δέοντος ανοιχτά, με συνέπεια να δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Παρόμοια τακτική απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, δεν θα είχε πολλές πιθανότητες επιτυχίας, γι” αυτό στις τελευταίες προπονήσεις φαίνεται πως ο έμπειρος τεχνικός θα προτιμήσει το 4-3-3. με τους τρεις κεντρώους να έχουν πιο πολύ το μυαλό τους στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Ο Μπούρμπος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του ανέτοιμου Μονιάκη (συνέχισε και χθες τη θεραπεία) στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο κέντρο, τον Βερόν αναμένεται να πλαισιώσουν ο Λαμπρόπουλος (θα παίξει με ειδικό νάρθηκα) και ένας εκ των Μακρή ή Ζαχαράκη. Δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Ζορμπάς, αριστερό ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Περογαμβράκης.

ΦΩΣ

Πετράκης: “Να μην τρώμε τόσο εύκολα γκολ”

Τα παράπονα του Γιάννη Πετράκη για την ανασταλτική λειτουργία του ΟΦΗ στα τελευταία ματς έχουν εκφραστεί σε όλους τους τόνους από την αρχή της εβδομάδας. «Δεν είναι δυνατόν να τρώμε τόσο εύκολα γκολ», επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας στους παίκτες, ζητώντας «μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία». Παράλληλα, μιλώντας τους για το ματς με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ιδιαίτερα στην ικανότητα του αντιπάλου στις στημένες φάσεις. «Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι στα άκρα και οι στημένες φάσεις, εκεί θέλει προσοχή από την αρχή ως το τέλος».
Σε αγωνιστικό επίπεδο, τα δύο προβλήματα που απασχολούν τον Πετράκη από την αρχή της εβδομάδας αφορούν την απουσία του τιμωρημένου Παπάζαγλου και του τραυματία Μονιάκη. Μάλιστα φαίνεται ότι η κατάσταση του τελευταίου είναι πιο σοβαρή από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα να εκφράζονται αμφιβολίες ότι θα προλάβει και το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τη Βέροια. Θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τους αντικαταστάτες τους, φαίνεται ότι ο Πετράκης έχει καταλήξει ο Κουτσιανικούλης να πάει στο πλευρό του Περογαμβράκη στην επίθεση, ως δεξιός μπακ να αγωνιστεί ο Μπούρμπος και μπροστά του ως μέσος ο Ζαχαράκης. Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Αγριμάκη, Μπούρμπο, Σαρ, Σόουζα, (ωαννίδη, Ζαχαράκη, Βερόν, Μακρή, Λαμπρόπουλο, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες ο Περογαμβράκη ς, για προληπτικούς λόγους, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο χέρι.

Goal

Το πλάνο για Αμπντούν

Τον πρωτοπόρο και έχοντα την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας (49 γκολ έναντι 33 του δεύτερου στη οχετική κατηγορία ΠΑΟΚ) Ολυμπιακό υποδέχεται αύριο ο ΟΦΗ και ο προπονητής του Γιάννης Πετράκης ψάχνει ήδη τις λύοεις για να περιορίσει τα ατού του. θεωρώντας, λοιπόν, ένα από αυτά τον Αμπντούν, φαίνεται αποφασισμένος να ενισχύσει τη δεξιά του πτέρυγα χρησιμοποιώντας ως δεξί μπακ τον Μπούρμπο και δεξί χαφ τον Ζαχαράκη, που ως επί το πλείστον καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ακόμη στα αριστερά, δίπλα από τους αμυντικούς μέσους Βερόν και Μακρή, θα παίξει ο Λαμπρόπουλος σ’ ένα σαφώς πιο αμυντικό σχήμα από άλλες φορές. Στην επίθεση στο 4-4-1-1 θα αγωνιστούν οι Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης ελλείψει του τιμωρημένου Μονιάκη, ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ιωαννίδης.

Τέλος, χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, με τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook