Mε απουσίες… αλλά με πάθος και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά τις σημαντικές απουσίες στον ΟΦΗ έχουν πίστη στις δυνατότητες του και πιστεύουν πως η ομάδα μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Οι “ασπρόμαυροι” θα παραταχθούν στην σημερινή αναμέτρηση χωρίς τους τραυματίες Λαμπρόπουλο και Μονιάκη ενώ στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη δεν θα είναι και οι τιμωρημένοι Μπανούσης, Μπούρμπος. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαγκιόζης, Συνάνης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Η 20άδα αποτελείται από τους:

 Αγριμάκη, Γουναρίδη, Ζαχαράκη, Κουρδάκη, Ιωαννίδη, Βαλεριάνο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρή, Βιτώρο, Κυζιρίδη, Ζορμπά, Κολιακουδάκη, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Κανούλα, Ροβίθη και Καπουράνη.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη ο Κυζιρίδης διεκδικεί θέση βασικού για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ στην 11αδα αναμένεται να βρίσκεται ο Γιώργος Μακρής που θα παίξει στον άξονα μαζί με τον Ματίας Βερόν.

Διαφοροποίηση θα υπάρξει και στην αμυντική τετράδα με τον Κουρδάκη να παίρνει την θέση του Μονιάκη και τον Ιωαννίδη να μετατίθεται αριστερά. Άλλες αλλαγές δεν θα υπάρξουν με τον Αγριμάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Σαρ, Σόουζα στο κέντρο της άμυνας – τον Κουτσιανικούλη αριστερά και τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook