“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Συμβολική επίσκεψη

Τα χρόνια όπου οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό εξίταραν σε μεγάλο βαθμό τους οπαδούς του ΟΦΗ έχουν περάσει, δεν παύει όμως για κάποιους να αποτελεί κάτι ξεχωριστό. Γι’ αυτό και η επίσκεψη 50 οπαδών χθες στο Βαρδινογιάννειο στην προπόνηση της ομάδας είχε τη δική της συμβολική σημασία.

Αφενός να καταδείξει στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία πως το συγκεκριμένο ματς παραμένει ξεχωριστό και αφετέρου για να τους συμπαρασταθούν και να τους δείξουν πως δεν πτοούνται από την ήπα στο τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά Το έργο πάντως του Γιάννη Πετράκη και των παικτών του στο 0ΑΚΑ μόνο εύκολο δεν θα είναι αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν υπολογίζονται οι Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Μπονούσης και Μπούρμπος.

Sportday

Καλώς τα παιδιά

Χωρίς διάθεση να κάνουν σαματά. αλλά με σκοπό ν’ αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές -καθώς μετά την ήττα απο τον Πλατανιά, ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσέξει όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία-, περίπου 50 οπαδοί του ΟΦΗ πήγαν χθες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ζήτησαν απο τους παίκτες να μην επαναληφθεί ανάλογη εμφάνιση, όπως αυτή της περασμένης Δευτέρας, αφού η ήττα από τον Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι και. κυρίως, η τραγική εμφάνιση πίκραναν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αυτό επισήμαναν στους παίκτες οι φίλοι του ΟΦΗ. Το στίγμα ήταν «συνέλθετε γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια», εννοώντας τις επόμενες αναμετρήσεις του ΟΦΗ με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

«Μη φοβηθείτε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Πάμε να το κερδίσουμε. Πιστέψτε το. Μηο0 Ζαχαράκης αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση και η κατάσταση του 8α εκτιμηθεί σήμερα. Μπορείτε να το καταφέρετε», ήταν μερικές απο τις κουβέντες των φιλάθλων του ΟΦΗ προς τους παίκτες μετά την προπόνηση.
Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει εκ των πραγμάτων αλλαγές στην ενδεκάδα, μια και δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπανουση και Μπούρμπο κι εκτός απρόοπτου τον Ιωαννίδη που υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο (υπάρχει μια σκέψη να παίξει με νάρθηκα, αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο) και τον τραυματία Μονιάκη.
Ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ έχει υποστεί και κάταγμα κόπωσης στο ίδιο σημείο, όπως ανακοινώθηκε απο την ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Τρίτωσε το κακό για τον Λαμπρόπουλο

Το κακό τρίτωσε για τον Λαμπρόπουλο, που δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει το ένα πρόβλημα υγείας και τον βρίσκει άλλο. Μετά λοιπόν το σκίσιμο στο κεφάλι και τα επτά ράμματα που του τοποθετήθηκαν στο ματς με τον Πλατανιά, αλλά και το κάταγμα στο σκαφοειδές στο ίδιο παιχνίδι, ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς προσβλήθηκε από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Το πρόβλημά του δεν είναι τόσο σοβαρό, όμως θέτει σε αμφισβήτηση τη συμμετοχή του στην συριανή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ, αν δεν έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτό. Διότι ακόμη και αν ξεπεραστεί ιατρικά το πρόβλημα, ο παίκτης θα είναι εξαντλημένος από την ταλαιπωρία που πέρασε και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να ανακάμψει, ώστε σήμερα να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Ζαχαράκης ταλαιπωρείται από ίωση και μάλιστα χθες στη διάρκεια της προπόνησης ανέβασε υψηλό πυρετό που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το πρόγραμμα και να παραμείνει κλινήρης.

Η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι καθίσταται αμφίβολη, αν όχι αδύνατη. Δεδομένη θεωρείται η απουσία των τιμωρημένων Μπούρμπου και Μπανούση, καθώς ο πρώτος αποβλήθηκε στο ματς με τον Πλατανιά και ο δεύτερος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο ματς που ακολουθεί.

Εκτός πλάνων παραμένει ο Μονιάκης που ταλαιπωρείται με το πρόβλημα όχτους προσα γωγούς.

Παρουσία 20-30 φίλων της ομάδας έγινε η χθεσινή προπόνηση, σε μια προσπάθεια των οπαδών του ΟΦΗ να δείξουν στους παίκτες ότι βρίσκονται στο πλευρό τους και τους συμπαρίστανται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook