“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Πρόβλημα με Λαμπρόπουλο στον ΟΦΗ

Σαν να μην έφθανε στον ΟΦΗ η βαριά ήττα από τον Πλατανιά στο «Γεντΐ Κουλέ» και τα μεθεόρτια αυτής, ήρθε και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον τραυματισμό του Ανδρέα Λαμπρόπουλου να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Ο χαφ του ΟΦΗ υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο του χεριού του σε μια σύγκρουση που είχε μέσα στο παιχνίδι με τον διαιτητή Τριτσώνη. Σύμφωνα με τους γιατρούς, για να «δέσει» το χέρι του παίκτη θα χρειαστεί 3 εβδομάδες, ωστόσο στον ΟΦΗ θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες προσπαθήσουν να τον ετοιμάσουν με στόχο να παίξει με νάρθηκα στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠAO. Παρ’ όλα αυτά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Στα προβλήματα του ΟΦΗ προστίθεται και ο τραυματισμός του Μονιάκη. ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Goal

Με νάρθηκα ο Λαμπρόπουλος

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λαμπρόπουλου στο ματς του ΟΑΚΑ το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό. 0 μέσος των Κρητικών έχει υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο και του έχει τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας, αλλά χθες δεν κατόρθωσε να βγάλει το πρόγραμμα, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που ένιωθε.

ΦΩΣ

Ενός κακού μύρια έπονται

Οπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ενός κακού μύρια έπονται. Και στον ΟΦΗ η ήττα που στοίχισε σε πόντους αλλά και γόητρο είχε και άλλες παρενέργειες. Κατ’ αρχάς ήταν φυσικό να συνοδευτεί με γκρίνια και μουρμούρα, κάτι που κάθε άλλο παρά επιτρέπει στην ομάδα; να ασχοληθεί απερίσπαστη με τις επόμενες υποχρεώσεις της, πολύ περισσότερο δε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπου ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με τρία ματς εκτός Ηρακλείου (ΠΑΟ, Λεβαδειακός, Βέροια) και ένα στο σπίτι του και αυτό με τον Ολυμπιακό. Πρόγραμμα εξαιρετικά δύσκολο και φορτωμένο στο οποίο ο ΟΦΗ χρειάζεται πόντους για να μην εμπλακεί σε περιπέτειες στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Μπούρμπου (αποβλήθηκε στο ματς με τον Πλατανιά) και Μπανούση (έχει δηλωθεί αν εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με τον Π AO). Πιο σοβαρό από όλα φαίνεται το πρόβλημα του Μονιάκη έπονται στον ΟΦΗ για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για ζημιά στους προσαγωγούς που ενδέχεται, αν επιβεβαιωθεί, να τον κρατήσει για κάμποσες εβδομάδες εκτός προγράμματος. Ο Μονιάκης έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία και φαντάζει αρκετά δύσκολο, αν δεν είναι δεδομένο, να ακολουθήσει έστω και την αποστολή στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή ο Λαμπρόπουλος υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές, προς τη λήξη της αναμέτρησης, όμως αυτό δεν φαίνεται να τον εμποδίζει να δώσει το παρών στο επόμενο παιχνίδι αν και η τελική απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή. Παράλληλα στον μέσο του ΟΦΗ χρειάστηκε να γίνουν επτά ράμματα για να κλείσει το σκίσιμο στο κεφάλι σε διεκδίκηση με αντίπαλό του.
• Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη θλίψη για τον θάνατο του Στράτου Γεωργιάδη εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ και αναφέρει τα εξής: «Φτωχότερο γίνεται από σήμερα το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο μετά την τεράστια απώλεια του Στράτου Γεωργιάδη. Ο εκλιπών αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο ποδόσφαιρο και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΟΑ και η παρακαταθήκη που αφήνει σε όλους μας είναι ο καλύτερος οδηγός για να προοδεύσει το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Η ΠΑΕ ΟΦΗ στο άκουσμα της θλιβερής είδησης της απώλειας του Στράτου Γεωργιάδη εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του ΠΟΑ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook