Οργή Κουράκη για τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ εις βάρος του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την οργή του για τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί η ΕΠΟ εξέφρασε ο Γιάννης Κουράκης που τόνισε παράλληλα ότι ο ΟΦΗ δεν θα σταματήσει τον αγώνα του σε καμία περίπτωση.

“Με αυτές τις διαδικασίες, αγνοούνται πλήρως οι αρχές και οι κανόνες της χρηστής Διοίκησης, της ισονομίας, της διαφάνειας και της αντικειμενικότητας” ήταν τα πρώτα λόγια του δημάρχου Ηρακλείου που στην συνέχεια δεν έκρυψε την οργή του όταν πληροφορήθηκε ότι η παραπάνω εταιρεία ζήτησε ενημέρωση ΜΟΝΟ από τον Γιώργο Δημητρίου. Και βέβαια όλοι γνωρίζουν τον ρόλο που έχει παίξει το παραπάνω πρόσωπο σε όλες αυτές τις διαδικασίες εις βάρος του ΟΦΗ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουράκης “πρέπει η Πολιτεία και η ΕΠΟ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν την αδικία που διαπράττεται εις βάρος του ΟΦΗ. Θα πρέπει να έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη δεν θα μείνουν απαθείς θεατές στις επιχειρούμενες μεθοδεύσεις. Αν αυτό νομίζουν, διαπράττουν λάθος τεράστιο και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να το διαπιστώσουν. Και βέβαια απορώ γιατί δεν ανοίγουν οι φάκελοι όλων των ομάδων”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook