Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στον “τελικό” με Κέρκυρα και τον Ιωαννίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα όπου η κατάκτηση της νίκης αποτελεί επιτακτική ανάγκη ενώ θα γίνει και η εκτίμηση της κατάστασης του Γιώργου Ιωαννίδη.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στο γήπεδο μετά το ρεπό της Κυριακής και όπως είναι φυσιολογικό, ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να μιλήσει μαζί τους για τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Όπως γίνεται κατανοητό, μετά την ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο επιβάλλεται να επιστρέψει η ηρεμία αλλά και η αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται ώστε να έρθει η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας.

Και βέβαια, αν κάποιος κοιτάξει πιο μπροστά και σκεφτεί ότι μετά την 7η αγωνιστική το πρόγραμμα γίνεται “βουνό” για τον ΟΦΗ, γίνεται κατανοητό ότι – κυρίως αυτά – τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα, Πλατανιά είναι δύο πολύ μεγάλοι ΤΕΛΙΚΟΙ.

Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στους 23 βαθμούς δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο και απαιτούνται δύο νίκες μέσα στο Ηράκλειο προκειμένου η ομάδα να πάει πιο ήρεμη και με λιγότερο άγχος στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν,

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook