Να φύγει με κάτι καλό από το ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην αποστολή μπήκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και ξεχωρίζει η παρουσία του Χρήστου Μπούρμπου έπειτα από 2,5 μήνες. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ιωαννίδης, Χαριτωνίδης, ο τιμωρημένος Παπάζογλου και ο Γιαγκιόζης.

O Γιάννης Πετράκης στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι έχει πάρει τους: Αγριμάκη, Γουναρίδη, Μπούρμπο, Ζαχαράκη, Κουρδάκη, Μονιάκη, Βαλεριάνο, Σαρ, Σόουζα, Μπανούση, Βερόν, Βιτώρο, Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Ζορμπά, Χατζηκοσμά, Καπουράνη, Νύκταρη και Ροβίθη.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Πετράκης θα παρατάξει τον ΟΦΗ με σύστημα 4-4-1-1 με τον Παναγιώτη Ζορμπά να παίζει πίσω από τον Αλέξη Περογαμβράκη.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Παναγιώτης Κουρδάκης που ήταν καλός κόντρα στον Πανιώνιο, για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Άλλες αλλαγές δεν προβλέπονται: Ο Αγριμάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σαρ, Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Μονιάκη να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.  Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Βερόν, Μπανούσης – στον άξονα – και οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης στα άκρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook