“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 22 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Πιο κοντά ο Τάτος

Μπορεί η υπόθεση του Τάτου να έχει «τραβήξει» λίγο…περισσότερο απ’ όσο θα περίμεναν στις τάξεις των Κρητικών, πλην όμως όλα δείχνουν ότι η «υπομονή» τους θα ανταμειφθεί.
Ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» θα φορέσει, όπως απορρέει από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, την φανέλα του ΟΦΗ, ως δανεικός βεβαίως μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.
Στα αγωνιστικά, οι Βερόν, Περογαμβράκης και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν και ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή. Για σήμερα, πάντως, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Sportday

Πλάνα με Τάτο εν όψει ΑΕΚ

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα να αυξάνονται και να πληθύνονται., επικίνδυνα οι μνηστήρες για τον Ανδρέα Τάτο. Ωστόσο, ο Γιάννης Πετράκης στέκεται στη διαβεβαίωση που έχει.
όπως λέει, από τη διοίκηση του ΟΦΗ ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού θα φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Μάλιστα, ο προπονητής της κρητικής ομάδας είναι έτοιμος να βάλει τον Τάτο ακόμη και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ! Το αν λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τον ίδιο τον παίκτη και τους «ερυθρόλευκους» θα φανεί σήμερα. Από εκεί και πέρα. ο Πετράκης περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του Ματίας Βερόν και του Γιώργου Ιωαννίδη. Ο μεν Αργεντινός, το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται με πρόβλημα και χρειάζεται ανάσα. Ο δε Ιωαννίδης. ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα.

ΦΩΣ

Το “οκ” του Ολυμπιακού περιμένουν στον Τάτο

Τη συγκατάθεση του Ολυμπιακού για τη μετακίνηση του Ανδρέα Τάτου στο Ηράκλειο περιμένουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον «ερυθρό1 υκο» μέσο προκειμένου να αγωνιστεί ως το τέλος της χρονιάς δανεικός στην ομάδα της Κρήτης.

Στα αφτιά των ανθρώπων του ΟΦΗ έχει φτάσει η εμπλοκή του Άρη, ωστόσο αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης. Το βέβαιο είναι ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν απο την απόφαση της διοίκησης της πειραϊκής ομάδας, για αυτό και στον ΟΦΗ τηρούν στάση αναμονής.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Πατσατζόγλου και Γιάννου, ενώ η περίπτωση Αποστολόπουλου μένει ακόμη πιο πίσω, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Χρήστου Μπούρμπου και σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα γίνει κίνηση για τον δανεισμό του αμυντικού του ΠΑΟΚ. ο οποίος βέβαια τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται βασικός και είναι ακόμη πιο δύσκολη η μετακίνησή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook