Παπάζογλου: “Μου ταιριάζει περισσότερο το 4-4-2” (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O φορ του ΟΦΗ μπορεί να μην σκόραρε όμως για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή με τις μάχες που έδωσε ενώ στις δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Γ. Πετράκη. Δείτε το video με τις δηλώσεις του.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ – όπου δεν υστέρησε κανένας βέβαια – και αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε στον Γιάννη Πετράκη: “Το 4-4-2 μου ταιριάζει περισσότερο. Είναι για μένα μια ανάσα να έχω ένα παίκτη δίπλα μου. Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ξέρει καλά τη δουλειά του. Μπήκε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα”.

Πάντως, ο Θανάσης Παπάζογλου ξεκίνησε τις δηλώσεις του κάπως… διαφορετικά αφιερώνοντας τη νίκη του ΟΦΗ στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 16 χρονών και ο οποίος ήταν συγγενής του: “Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη του ΟΦΗ στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Αρη που χάθηκε. Είναι μακρινός συγγενής μου και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του”.

Για το παιχνίδι ανέφερε ότι “ήταν σημαντικά τα παιχνίδια με Αρη και Πανιώνιο. Μπήκαμε με την σκέψη να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι είναι τελικοί και ότι αν τους κερδίσουμε θα βλέπουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Καταφέραμε να κάνουμε το 2Χ2 και είμαστε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Είχε όμως και ρυθμό. Ευτυχώς για εμάς, ήταν σημαντικό που πετύχαμε το πρώτο γκόλ λίγο πρίν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Σημαντικό ήταν και το δεύτερο γκόλ και μετά απο αυτό είχαμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τη νίκη που τελικά πήραμε”.

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του είπε ότι “μια οψιόν αγοράς με την ομάδα και είχαμε πεί απο το καλοκαίρι να την ενεργοποιήσουμε τον Ιανουάριο. Τόσο η διοίκηση όσο εγώ κρίναμε σωστό να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”. Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, ανέφερε πως “μας ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα είναι μεγάλη ομάδα και θέλει τη νίκη. Θα πάμε και εμείς όμως να διεκδικήσουμε κάτι καλό σε αυτό το παχνίδι. Γιατί όχι και τη νίκη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook