Λαμπρόπουλος: “Τεράστιο βήμα για την παραμονή μας” (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο 24χρονος μέσος ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι έγινε το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή της ομάδας. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Ανδρέα Λαμπρόπουλου.

“Για εμάς στόχος δεν είναι στόχος να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται αλλά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είχαμε μπροστά μας δύο ματς – κλειδιά με τον Άρη και τον Πανιώνιο και καταφέραμε να τα κερδίσουμε. Κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή μας” ήταν τα πρώτα λόγια του Πατρινού μέσου που στην συνέχεια απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν λέγοντας ότι “όσο είμαι εδώ, είμαι παίκτης του ΟΦΗ. Αν γίνει κάτι θα το μάθει”.

Όσον αφορά την δική του εμφάνιση, είπε πως “είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ Κυριακή με Κυριακή. Αν και είναι νωρίς ακόμα, θεωρώ ότι έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας σε τεράστιο βαθμό και αν κάνουμε δύο νίκες ακόμα τότε θα έχουμε κλειδώσει τον στόχο μας”.

Τέλος, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ υπογράμμισε ότι “αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, νίκη ή ισοπαλία τότε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook