Αγριμάκης: “Tιμή μου που παίζω στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports ο Μιχάλης Αγριμάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην εμπειρία του με την φανέλα του ΟΦΗ, τονίζοντας πως για τον ίδιο είναι μεγάλη τιμή να φορά την φανέλα της ομάδας που εκπροσωπεί την πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και για την εμπειρία του στον ΟΦΗ…

“Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Είναι τιμή μου που παίζω στον ΟΦH, που είναι η ομάδα της πατρίδας μου. Ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι καλή ομάδα και έρχεται εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά εμείς προσπαθούμε πάντα για τη νίκη και ιδικά στην έδρα αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα.”

Για το πως έχει δει τον Πανιώνιο μέχρι στιγμής…

“Είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα, έχουν καλή επίθεση αλλά πιστεύω είμαστε καλύτεροι και από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής.”

Για το αν με θετικά αποτελέσματα στην τριάδα αγώνων που ακολουθεί με Πανιώνιο, ΑΕΚ και Κέρκυρα ο ΟΦΗ μπορεί να μιλάει για παραμονή… 

“Μέχρι να κριθεί η παραμονή μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Kοιτάμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια για να έχουμε την επίτευξη του στόχου μας , την παραμονή” 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook