O δρόμος της παραμονής περνάει από τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πανέτοιμοι για να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή τους είναι στον ΟΦΗ και στην σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη επί του Άρη είχε τονίσει πως για να έχει αξία η νίκη απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” ο ΟΦΗ θα πρέπει να επικρατήσει και επί του Πανιωνίου. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι πανέτοιμοι να κάνουν πράξη τα λόγια του προπονητή τους και με το τρίποντο απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες να κάνουν το άλμα για την παραμονή τους.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πλην του τραυματία Ιωαννίδη και του ανέτοιμου Μπούρμπου δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα.

Στην 19άδα βρίσκονται οι: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Ροβίθης και Κουρδάκης

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις ο Γιάννης Πετράκης, ο Βαλεριάνος διεκδικεί φανέλα βασικού και σε αυτήν την περίπτωση θα παραμείνει δεξιά ο Μανώλης Μονιάκης. Η άλλη περίπτωση είναι να ξεκινήσει βασικός ο Ζαχαράκης – κάτι που επίσης δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης – και να μετατοπιστεί αριστερά ο Μονιάκης.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές και ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει το παιχνίδι με 4-4-2. Γκολκίπερ θα είναι ο Αγριμάκης ενώ οι Σαρ – Σόουζα θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βερόν, Μπανούσης (στον άξονα) και στα δύο άκρα οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούληςενώ οι Περογαμβράκης, Παπάζογλου θα αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook