Oλοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι για τη νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πως στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνο τους παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, με νίκη να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή και στην ομάδα αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως ένα τελικό.

Ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται να έχει καταλήξει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην 11άδα που θα παρατάξει στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με μία θέση να παίζεται ανάμεσα σε Ζαχαράκη και Βαλεριάνο

Σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης, ο τελευταίος διεκδικεί φανέλα βασικού και σε αυτήν την περίπτωση θα παραμείνει δεξιά ο Μανώλης Μονιάκης. Η άλλη περίπτωση είναι να ξεκινήσει βασικός ο Ζαχαράκης – κάτι που επίσης δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης – και να μετατοπιστεί αριστερά οΜονιάκης.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές και ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει το παιχνίδι με 4-4-2. Γκολκίπερ θα είναι ο Αγριμάκης ενώ οι Σαρ – Σόουζα θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βερόν, Μπανούσης (στον άξονα) και στα δύο άκρα οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούληςενώ οι Περογαμβράκης, Παπάζογλου θα αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook