Σενάρια για Πατσατζόγλου και Ρόβα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο ακόμα ονόματα προστίθενται στην μεταγραφική ατζέντα του ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φως, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε επαφές με τους Χρήστο Πατσατζόγλου και Βασίλη Ρόβα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές και με τους δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ένας θα… κόψει πρώτος το νήμα και θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ μέχρι το τέλος (τουλάχιστον) της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Ρόβας πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο με την φανέλα του Πανιωνίου αποτελώντας έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους της Σούπερ Λιγκ ενώ πριν από λίγες εβδομάδες έλυσε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο καθώς είχε πρόταση από το εξωτερικό. Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός μέσος μπορεί να μην έφυγε από τον ΟΦΗ με τον καλύτερο τρόπο ωστόσο από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ομάδα και τον κόσμο της. Συν τοις άλλοις, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν μπει σε έναν δρόμο μετά την συνάντηση με τον Μάνθο Πουλινάκη πριν από λίγους μήνες όπου υπήρξε συμφωνία για τις οφειλές που υπήρχαν προς εκείνον.

Όσον αφορά τον Πατσατζόγλου, αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννενα λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αν και ήταν βασικός στην ομάδα της Ηπείρου.

Αυτές οι δύο περιπτώσεις φαίνεται να αποτελούν τις προτεραιότητες του ΟΦΗ για την θέση του αμυντικού μέσου όπου η ομάδα ψάχνεται για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή με τον Γιώργο Μακρή να αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook