Η επιστροφή Μπούρμπου αλλάζει τα δεδομένα για το δεξί μπακ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από δύο μήνες, ο Χρήστος Μπούρμπος δηλώνει ΠΑΡΩΝ και την Τετάρτη επέστρεψε στις προπονήσεις συμμετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα. Και ενδεχομένως αυτή η επιστροφή να αλλάξει τα δεδομένα για το δεξί μπακ.

Ο 29χρονος αμυντικός του ΟΦΗ μετά από μια δύσκολη περίοδο επέστρεψε στο Ηράκλειο και ξεκίνησε να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας με την ευχή ότι όσα έγιναν στο παρελθόν, θα μείνουν εκεί οριστικά!

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο Μπούρμπος δούλεψε σκληρά και στην Αθήνα όπου ήταν έκανε ατομικές προπονήσεις σε καθημερινή βάρδια δουλεύοντας 4 και 5 ώρες. Παράλληλα, έκανε ειδική θεραπεία με οξυγόνο προκειμένου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το πόδι του και να είναι έτοιμος για δράση όταν με το καλό θα ξεκινούσε προπονήσεις. Η επιστροφή του στις προπονήσεις είχε προγραμματιστεί στα μέσα Ιανουαρίου – όπως είχε γράψει το Gentikoule – και το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα.

Πλέον, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Μπούρμπου στην δράση και η επιστροφή του αλλάζει τα δεδομένα για την απόκτηση του δεξιού μπακ μιας και εφόσον εκείνος είναι υγιής 100% τότε δεν θα χρειαστεί να γίνει προσθήκη σε αυτήν την θέση αφού ήδη υπάρχει και ο Ζαχαράκης. Έτσι, από την στιγμή που ο Μπούρμπος θα είναι πανέτοιμος τότε δεν υπάρχει λόγος για να γίνει μεταγραφή αφού η επιστροφή του θα αποτελέσει μια “εσωτερική μεταγραφή” για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook