Βλαχάκης: “Γιατί αποδέχθηκα την πρόταση για συμμετοχή μου στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Βλαχάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξήγησε τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του Πουλινάκη ενώ μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιωργος Βλαχάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για την αποδοχή της πρότασης ώστε να συμμετάσχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ…

“Ο ΟΦΗ εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί χρόνια το Κρητικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτός ο σύλλογος μας έκανε γνωστούς στην Ευρώπη. Ήταν τιμή για εμένα όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Πουλινάκης και μου πρότεινε να βοηθήσω. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου πιστεύω ότι βοηθάω παντού όμως ο ΟΦΗ είναι κάτι διαφορετικό. Και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Πουλινάκη που μου έκανε την τιμή να υπηρετώ το πρώτο σωματείο της Κρήτης. Αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση όταν μου έγινε γιατί μου άρεσε ο τρόπος σκέψης του κύριου Πουλινάκη. Στον ΟΦΗ γίνεται σοβαρή και σπουδαία δουλειά από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. Όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στον κύριο Πουλινάκη και να τον βοηθήσουμε”.

Για την σχέση του με τον πρόεδρο του ΟΦΗ…

“Ακόμα πριν αποδεχθώ την πρόταση του κυρίου Πουλινάκη, μου ζήτησε την γνώμη μου για θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Αυτό το γεγονός δείχνει πάρα πολλά και ότι υπάρχει σεβασμός. Έχω χρόνο να κοιτάξω την ομάδα, τα γήπεδα και όλα όσα χρειάζεται να κάνω στον ΟΦΗ. Επειδή η δουλειά μου είναι η βελτίωση των γηπέδων, μου ζητήθηκε αμέσως να έρθω κοντά με τους ανθρώπους και είδα ότι κάνουν την δουλειά τους με τέτοιο τρόπο που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον ΟΦΗ και την ΠΑΕ. Ο Πουλινάκης έχει γίνει δρομέας για να τρέχει και να βρίσκει χρήματα ώστε ο ΟΦΗ να μην έχει προβλήματα με τις οφειλές του”.

Για το ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ ώστε να βελτιωθούν τα γήπεδα στο ΒΑΚ…

“Τα γήπεδα είναι σχεδόν άχρηστα και απαιτούνται πολλά χρήματα και αρκετή δουλειά. Πιστεύω όμως ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε σε θέση να φτιάξουμε τα γήπεδα αλλά και να κατασκευάσουμε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και να λυθούν κάποια προβλήματα”.

Για την εικόνα του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Άρη…

“Η ομάδα ήταν αρκετά καλή κόντρα στον Άρη και νομίζω ότι έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο παίζοντας παλαμάκια. Με τον Πετράκη στον πάγκο ο ΟΦΗ μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα”.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα…

“Αυτός ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και προσπαθούμε να μην προστίθενται ακόμα περισσότερα. Έφυγαν παίκτες από τον ΟΦΗ και ενώ έπαιζαν αλλού, πληρώνονταν από την ομάδα. Η περίπτωση του Βάντο λύθηκε έτσι όπως πρέπει να λειτουργεί ο νόμος”.

 Για το αν υπάρχουν ταλέντα στις ακαδημίες του ΟΦΗ…

“Στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ υπάρχουν αρκετά ταλέντα που χρειάζεται και πρέπει να αξιοποιηθούν από τον σύλλογο. Στην Κρήτη υπάρχει μεγάλο ποδοσφαιρικό υλικό και πρέπει να το συγκεντρώσουμε προς τον ΟΦΗ”.

Για την παρουσία του κόσμου…

“Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ο κόσμος χρειάζεται να είναι στο πλευρό του ΟΦΗ όπως και οι παράγοντες της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστές να κρατούν χαμηλούς τόνους και στο τέλος της χρονιάς θα είναι μια πολύ καλή σαιζόν για τον ΟΦΗ γιατί θα έχουμε τον χρόνο και την οικονομική ευχέρεια ώστε να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχουν άνθρωποι στον ΟΦΗ που κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook