Μουστακίδης: «Μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ (αλλά και του Άρη) Μπάμπης Μουστακίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την δίκαιη νίκη του την Κυριακή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις στιγμές που έζησε φορώντας τα «ασπρόμαυρα».

Ο Μπάμπης Μουστακίδης παρακολούθησε το παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ ενώ γυρνώντας πίσω τον χρόνο τόνισε ότι «οι στιγμές που έζησα με τον ΟΦΗ θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου».

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Μπάμπης Μουστακίδης

Για τη νίκη του ΟΦΗ: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ο ΟΦΗ είχε περισσότερες ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας. Ο Άρης από την άλλη είχε ευκαιρίες στην αρχή και αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν λύνονται από την μια Κυριακή στην άλλη. Αυτό που θα κάνει θα είναι να κερδίζει μέσα στην έδρα του ώστε να μην κινδυνεύσει».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Βλέπουμε στον ΟΦΗ αρκετά νέα παιδιά που έχουν αγωνιστεί σε χαμηλότερες κατηγορίες και σίγουρα θέλουν βοήθεια και όχι σκληρή κριτική. Ο ΟΦΗ διαθέτει έναν βασικό κορμό στον οποίο μπορεί να στηριχθεί. Ειδικά όταν αγωνίζεται μέσα στην έδρα του. Έχει παίκτες από την Β’ Εθνική και την Γ’ Εθνική και διαθέτουν ανάλογες εμπειρίες. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι άκουσα παιδιά για πρώτη φορά και έδειξαν ότι έχουν ικανότητες όπως ο Περογαμβράκης. Ο Αγριμάκης έδειξε μια σταθερότητα και είναι καλύτερο να μην στεκόμαστε από ένα παιχνίδι αφού η διάρκεια είναι εκείνη που απαιτείται».

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Πάντα ξεχωρίζει ο κόσμος του ΟΦΗ και δίνει την δική του μάχη. Πιστεύω ότι είναι ο πιο καταλυτικός παράγοντας για να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η παρουσία του κόσμου στο «Γεντί Κουλέ» με γύρισε αρκετά χρόνια πίσω. Όλοι γνώριζαν την αγάπη μου για τον Άρη καθώς ήταν η ομάδα που υποστήριζα από μικρός όμως στον ΟΦΗ έζησα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Αυτά που έζησα στο Ηράκλειο, είναι στιγμές που ξεχνιούνται πάντα και έχουν την μεγαλύτερη αξία».

Για την υπόθεση της παραμονής: «Ο ΟΦΗ μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και πιστεύω ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τον Άρη. Διαθέτει έναν βαθμολογικό «αέρα» στον οποίο μπορεί να στηριχθεί και μέσα στην έδρα του μπορεί να πετύχει κάτι σημαντικό».

Για τον Άρη: «Αν σωθεί η φετινή χρονιά για τον Άρη, τότε θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τα επόμενα χρόνια που θα έχουν πάρει παραστάσεις. Ο Άρης έχει έναν δύσκολο δρόμο μπροστά του και την Κυριακή δίνει ένα ματς με την ΑΕΚ που είναι η μισή χρονιά για την ομάδα. Ο κόσμος δεν αφήνει μόνη την ομάδα και δίνει πάντα την δική του μάχη μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα διαθέτει αρκετά νέα παιδιά που προέρχονται από την Κ20 και σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook