“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 15 Ιανουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 15 Ιανουαρίου, από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

“Για να πιάσει τόπο, νίκη και με Πανιώνιο”

Η ικανοποίηση ή ταν διάχυτη στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά την επικράτηση επί του Άρη και εκείνο που υποστήριζαν τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης όσο και ο Γιάννης Πετράκης ήταν «για I να πιάσει τόπο η σημαντική αυτή επικράτηση, θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλη μια στο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με τον Πανιώνιο» Αυτό αναμένεται να είναι το σύνθημα που θα κυριαρχήσει τις επόμενες ημέρες της προετοιμασίας, καθώς χθες υπήρχε δράση για όσους δεν αγωνίστηκαν και πήραν μέρος στο καθιερωμένο ανά Δευτέρα φιλικό, στο οποίο χθες ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Ρούβα.

Το αποτέλεσμα ήταν 0-0 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο (αγωνίστηκαν οι Γουναρίδης, Αχείμαστος, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Ζιαμπάρης, Κολιακουδάκης, Χατζηκοσμάς, Ζαχαράκης, Νΰκταρης, Ροβίθης, Καπουράνης και στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Δαμιανάκης, Φαζός). Όσον αφορά τους δύο παίκτες που δοκιμάστηκαν, Αχείμαστο και Ζιάμπαρη, δεν… συγκίνησαν τον Πετράκη, συνεπώς ο ΟΦΗ δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα του Ηρακλείου αναζητεί «μια ή και δυο περιπτώσεις» όπως υποστηρίζουν οι άνθρωπο! του και προσπαθούν να βρουν τους παίκτες αυτούς το ταχύτερο δυνατό.

Τα ευχάριστα για τον ΟΦΗ ήρθαν από την πλευρά του Βάντο, καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ τα βρήκαν με τον παίκτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα λάβει 65.000 ευρώ για να αποσύρει την προσφυγή (ζητούσε 150.000 ευρώ) και φυσικά θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο ΟΦΗ στην καριέρα του. Σήμερα θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Σόουζα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Goal

Ο Πετράκης και η φορολογική ενημερότητα

Η νίκη επί του Αρη ήταν ότι χρειαζόταν ο ΟΦΗ στην παρούσα φάση με τον Γιάννη Πετράκη να περνάει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του στον κρητικό σύλλογο. Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών βλέπει ότι σταδιακά οι παίκτες του αφομοιώνουν αυτά που τους ζητάει και πολλά από αυτά… εφαρμόστηκαν την Κυριακή με τα γνωστά αποτελέσματα.
Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί τρέχουν για να ρυθμίσουν το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητας. Και αυτό διότι πρέπει να «τρέξει» και η μεταραφική ενίσχυση και υπάρχει αισιοδοξία ότι ως αύριο οι Ηρακλειώτες θα έχουν στα χέρια τους το σχετικό έγγραφο από την Α ΔΟΥ Ηρακλείου.

Εν τω μεταξύ, η πολιτική των φτηνών εισιτηρίων θα συνεχιστεί (μετά τον Αρη) και στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Οι τιμές θα παραμείνουν στα επίπεδα των 10 ευρώ, ώστε να έρθει κόσμος στο «Γεντί Κουλέ», με τα εισιτήρια να τίθενται σε κυκλοφορία την Πέμπτη.

Στο θέμα του Βάντο, επήλθε συμβιβασμός, αφού συμφωνήθηκε να λάβει περίπου 67.000 ευρώ (ζητούσε συνολικά 150.000 ευρώ), ενώ τέλος σε φιλικό χθες ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος με τον Ρούβα (0-0). Ο υπό δοκιμή Ζιάμπαρης και ο Αχείμαστος δεν ικανοποίησαν και πιθανότατα δεν θα αποκτηθούν.

Live Sport

Τα δεδουλευμένα θα πάρει ο Βάντο

Σε συμβιβασμό με tov Φρανσίσκο Βάντο ήρθε χθες η διοίκηση του ΟΦΗ. η οποία έπειτα από επαφή με tov εκπρόσωπο tou Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή συμφώνησε να εξοφλήσει τα οφειλόμενα tou παίκτη. Ο Βάντο που είχε καταθέσει αγωγή ζητώντας 150.000 ευρώ. στα οποία περιλαμβάνονταν και τα χρήματα από τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του. τελικά συμβιβάστηκε να πάρει το επόμενο χρονικό διάστημα 67.000 ευρώ. όσα είναι και τα χρήματα που του οφείλονται για όσο αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλείου.

Χθες σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΒΑΚ οι νεαροί παίκτες του ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 κόντρα στον Ρούβα. Στο φιλικό αγωνίστηκαν και οι αμυντικοί Ζιάμπαρη5 (στόπερ) και Αχείμαστος (δεξί μπακ) που δοκιμάζονται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Χωρίς όμως να δείξουν δείξουν κάτι ιδιαίτερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook