Λίγα πράγματα από τους Ζιάμπαρη και Αχειμάστο στο φιλικό 0-0 με Ρούβα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο υπο δοκιμήν παίκτες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο στο φιλικό με τον Ρούβα.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι “μικροί” του ΟΦΗ είχαν τις φάσεις απέναντι στον πιο έμπειρο Ρούβα που έπαιξε με όλους τους βασικού τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο ΒΑΚ ήταν στραμμένα πάνω στους υπο δοκιμήν Νίκο Ζιαμπάρη (στοπερ) και τον δεξιό μπακ Παναγιώτη Αχείμαστο οι οποίοι πάντως δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις με τον ΟΦΗ σε δύο περιπτώσεις να φτάνει κοντά στο γκολ όμως ο Νύκταρης “νικήθηκε” από τον Λυράκη, ενώ ο Καπουράνης είδε το σουτ του να σταματά στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να είναι αυτός πάλι που θα μπορούσε να πετυχει κάποιο τέρμα όμως ο Ροβίθης σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αχείμαστος, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Ζιαμπάρης, Κολιακουδάκης, Χατζηκοσμάς, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Ροβίθης, Καπουράνης

Aγωνίστηκαν και οι Δαμιανάκης, Φαζός.

Ρούβας: Λυράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Τζιράκης, Ταυλαδωράκης, Κεφαλούκος, Πετράς, Πλουσής, Έλκεμανς, Φουκαράκης, Χατζησάββας

Το live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook