Ομάδα και κόσμος ΛΙΩΝΟΥΝ τον Άρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόχος είναι ένας και δεν χωράει αμφισβήτηση: Το ΤΡΙΠΟΝΤΟ απέναντι στον Άρη και για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να δώσει κανένα δικαίωμα από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

Ασορτί… με την ατμόσφαιρα στο “Γεντί Κουλέ” είναι και ο καιρός στο Ηράκλειο με τον ήλιο να έχει κάνει την εμφάνιση του και να καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο.

Άλλωστε, τα περιθώρια έχουν στενέψει και όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της κατάκτησης της νίκης. Και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο κόσμος του ΟΦΗ που αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο κόσμος του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει σήμερα τον 12ο παίκτη της ομάδας του Γιάννη Πετράκη καθώς επικρατεί πανστρατιά στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι γνωρίζοντας την σπουδαιότητα του.

Ο Γιάννης Πετράκης, στο ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με την δική του σφραγίδα και…4-4-2. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Μονιάκης, αριστερά ο Ιωαννίδης με τους Σαρ και Σοόυζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν – στον άξονα – οι Βερόν, Μπανούσης και στα άκρα οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος με τους Περογαμβράκη, Παπάζογλου στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook