“Η Πιτέρμπορο σε συζητήσεις με τον Λαμπρόπουλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δημοσίευμα από το Πιτέρμπορο – που πάντως επικαλείται ρεπορτάζ από την Ελλάδα – αναφέρει ότι ο 24χρονος κεντρικός μέσος του ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο και σύντομα θα μεταβεί στην Αγγλία.

Ουσιαστικά η “Peterborough Telegraph”, αναδημοσιεύει τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που αναφέρουν το ρεπορτάζ της Πιτέρμπορο για τον Λαμπρόπουλο και επί της… ουσίας δεν λέει κάτι νέο ή διαφορετικό. Πάντως, τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση μεταπήδησης του “Λαμπρό” στην Αγγλία δείχνει έχει μείνει στάσιμη μιας και δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη ενώ δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας ανέφεραν ότι ο 24χρονος θα είχε αποχωρήσει από το Ηράκλειο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Aναλυτικά, η “Piterborough Telegraph” αναφέρει ότι: “Με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο πρώην αστέρα της Κ21 και της Κ19 της εθνικής Ελλάδας συνδέεται η Πιτέρμπορο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ελλάδα, ο μέσος Ανδρέας Λαμπρόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας από την Τσάμπιονσιπ. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Πιτέρμπορο είναι η ομάδα που έχει καλέσει τον 24χρονο μέσο για να έρθει για συζητήσεις. Ο Λαμπρόπουλος είναι πρώην διεθνής με την Ελληνική ομάδα κάτω των 19 και κάτω των 21. Πιο νεαρός ήταν ένας ελπιδοφόρος μέσος όμως την προηγούμενη σαιζόν δεν είχε την aναμενόμενη παρουσία την προηγούμενη σαιζόν. Τώρα, ο Λαμπρόπουλος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος στην Ελλάδα με τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook