“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

O Γιάννης Πετράκης έχει αφήσει… πίσω του όλους τους άλλους υποψηφίους και είναι πολύ πιθανόν οήμερα στη συνάντηση που θα γίνει μαζί του να επέλθει και η τελική συμφωνία. 0 Παπαδόπουλος είναι δύσκολο να αφήσει την Καβάλα, ενώ οι υπόλοιπες λύσεις για την ώρα φαντάζουν μακρινές, όπως επί παραδείγματι του Αναστασίου.

Στα αγωνιστικά, οι Κρητικοί επικράτησαν σε φιλικό της Επισκοπής με 4-1. Για την ιστορία, οι Βιτώρος, Περογαμβράκης, Ιωαννίδης (πέν.) και Καπουράνης πέτυχαν τα γκολ του ΟΦΗ, ενώ για τους Ρεθυμνιώτες είχε μειώσει σε 2-1 ο Σεληνιωτάκης. Τέλος, οήμερα στις 4 μ.μ. θα γίνει η ετήσια ΓΣ του συλλόγου.

Sportday

Τον έχει σταντ μπάι

Ο Γιάννης Πετράκης βρίσκεται, όπως γράψαμε και χθες. σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ για να καλύψει το κενό του Νίκου Αναστόπουλου. Οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου είχαν συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου με τον 53χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και πιστεύει ότι μπορεί βάσει τις μεγάλης εμπειρίας του να αντεπεξέλθει στη δύσκολη αγωνιστική και οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η ομάδα.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Πετράκης είναι ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία, αλλά ο Νίκος Μαχλάς και ο Μάνθος Πουλινάκης τον κρατούν σταντ μπόι και θα περιμένουν πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη για να κάνουν κι άλλες επαφές με προπονητές. Η επόμενη λύση που φαίνεται να εξετάζεται είναι αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Καβάλα ενώ στα υπ’ όψιν παραμένουν ακόμα οι Τάκης Λεμονής και Μάκης Χάβος.

Ο Μαχλάς. πάντως, ήταν χθες φανερά ευδιάθετος και δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από φιλάθλους στο περιθώριο του φιλικού που έδωσε ο ΟΦΗ με αντίπαλο την Επισκοπή στο Βαρδινογιόννειο. «Ολα θα πάνε καλά. Σύντομα θα έχουμε νέα», ήταν η απάντησή του.

Eλεύθερος Τύπος

Δύο μνηστήρες για τον πάγκο

Μάλιστα, το θέμα αυτό δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, αφού οι Κρητικοί θέλουν να το λύσουν πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι παράγοντες της ομάδας έχουν Θέσει ως βασικό κριτήριο για το νέο προπονητή να έχει άμεση ή έμμεση σχέση μαζί της στο παρελθόν ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.

Ετσι, δύο είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είχε διατελέσει βοηθός του Ζντένεκ Σκάζνι και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους, και ο τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ για δέκα χρόνια και ήταν από τα βαοικά του στελέχη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook