Διάθεση από τους “μικρούς” του ΟΦΗ και φιλική τεσσάρα επί της Επισκοπής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όρεξη και διάθεση έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν από πλευράς ΟΦΗ στο φιλικό 4-1 επί της Επισκοπής με τους “μικρούς” της ομάδας να δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν εφόσον τους ζητηθεί. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν αντιμετώπισαν σε καμία περίπτωση το φιλικό σαν αγγαρεία αλλά ως μια καλή ευκαιρία να διατηρηθούν σε φόρμα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα επικράτησαν εύκολα της Επισκοπής.

O OΦΗ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 8΄άνοιξε το σκορ με τον Βιτώρο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κελαϊδή.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Περογαμβράκη να βλέπει εκτός εστίας τον Κελαϊδή και με ψηλοκρεμαστό σουτ να “κρεμάει” τον τερματοφύλακα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και λίγο αργότερα θα μπορούσε να είχε κάνει το 3-0, όμως το σουτ του Μπανούση έφυγε λίγο άουτ. Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με τον ΟΦΗ να διατηρεί τον έλεγχο και την Επισκοπή να μην μπορεί να απειλήσει.  Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε στο 40΄, με το σουτ του Ζορμπά να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κελαϊδή.

Η Επισκοπή μη έχοντας κάνει κάτι αξιόλογο στο πρώτο μέρος βγήκε στην επανάληψη πιο αποφασισμένη και στο 54΄ κατάφερε να μειωσει το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Τριανταφύλλου ο Σεληνιωτάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σημείωσε το 2-1.

Στο 62΄ ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη όταν μετά από σέντρα σουτ του Ιωαννίδη, ο Κελαϊδής έδιωξε σε κόρνερ.

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 20 λεπτά στο παιχνίδι για να δούμε κάτι καλό και στο 86΄ήρθε το 3-1 για τον ΟΦΗ. Ο Βιτώρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον Ιωαννίδη να αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι και να κάνει το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε 2 λεπτά αργότερα όταν μετά το σουτ του  Καπουράνη ο Μπαμπουλάκης δεν κατάφερε να απομακρύνει και εστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Σαρ, Mονιάκης, Ιωαννίδης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Βιτώρος, Περογαμβράκης

Αγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης, Βαλεριάνος, Νύκταρης και Ροβίθης

Επισκοπή: Κελαϊδής, Μαραθιανός, Αργυράκης, Ψωμάς, Ρουμπάκης, Σεληνιωτάκης, Κοζανίδης, Δελήμπασης, Τζημογιάννης, Τριανταφύλλου, Τζέκος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook