“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε σήμερα, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Ένας στους δύο κερδίζει

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως εάν δεν αλλάξει κάτι τις προσεχείς μέρες, ένας εκ των δύο θα αντικαταστήσει τον Νίκο Αναστόπουλο στον «μελανόλευκο» πάγκο. Στην ΠΑΕ θέλουν να δώσουν τα ηνία σε έναν προπονητή που θα γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις μέσα στον σύλλογο, θα προέρχεται από την… οικογένεια του ΟΦΗ και θα κάνει «γκελ» στο φίλαθλο κοινό της ομάδας. Έτσι, με βάση τα παραπάνω οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Πετράκης βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και όλα δείχνουν πως ένας από τους δυο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΟΦΗ πως συζητά με άλλη ομάδα, ενώ όσον αφορά τους Μιχάλη Γρηγορίου, Χάιμε Βέρα, όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν οι συζητήσεις εάν υπάρξει «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις και με τον Νίκο Παπαδόπουλο και με τον Γιάννη Πετράκη.

Στα μεταγραφικά, το «ΦΩΣ» από την Παρασκευή είχε γράψει πως ο Λαμπρόπουλος θα αποχωρήσει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεταγραφή στην Πιτέρμπορο. Τις τελευταίες ώρες ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κάνει λόγο για πρόταση από αγγλικό σύλλογο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα παραπάνω. Σίσιτς από του χρόνου Κανονικά θα διεξαχθεί το φιλικό που έχει κλείσει ο ΟΦΗ για σήμερα (15.00) με αντίπαλο την Επισκοπή (μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής) στο ΒΑΚ. Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος ο Σαρ, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που είχε πάρει.

Οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, ενώ ο Ζαχαράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Σίσιτς ζήτησε και πήρε άδεια μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος. Ο Σλοβένος αναμένεται στο Ηράκλειο με το νέο έτος, λίγα 24ωρα πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και αύριο το πρωί στις 10, την Πρωτοχρονιά θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τετάρτη στις 18.30.

Live Sport

Παίζει ψηλά ο Αναστασίου

Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου us υποψηφίου να διαδεχθεί στον πάγκο του ΟΦΗ τον Νίκο Αναστόπουλο «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες. Ο 39xpovos τεχνικοί που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ την τριετία 19961998 από το 2011 είναι προπονητής ξεκινώντας από τη δεύτερη ομάδα του Αγιαξ. στον οποίο έπαιξε επίσης τρία χρόνια (2004-2006). Ο Αναστασίου έχει θητεύσει επίσης cos βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε (2008-2010) σιον Παναθηναϊκό, ενώ είχε ακουστεί έντονα το όνομά του για τον Αρη πριν από την έλευση τελικά του Αλκαράθ.

Όσον αφορά το σενάριο που ακούστηκε για τον Χάιμε Βέρα δεν φαίνεται να ευσταθεί, καθώς ο Χιλιανός τεχνικός δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, κάτι που ξεκαθάρισαν οι Πουλινάκης και Μαχλάς ότι θα έχει ως προσόν ο νέος προπονητής του συλλόγου. Τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι τώρα είναι αυτά του Νίκου Παπαδόπουλου και του Τιμόθεου Καβακά. ενώ φέρεται να εξετάζεται και η περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου που είναι τεχνικός του Πανσερράίκού.

Την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση μέσα στο 2012 έχει σήμερα (15.00) ο ΟΦΗ, καθώς θα παίξει στο ΒΑΚ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Επισκοπή που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League 2 Δύσκολα φαίνεται πως θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς ο Θανάσης Παπάζογλου και ο Βασίλη Κουτσιανικούλης. καθώς χθες απουσίασαν από την προπόνηση αφού προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. Σίγουρα θα λείψει ο Eioits που πήρε άδεια μέχρι την Τετάρτη για να μεταβεί στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος, αλλά και οι τραυματίες Χαριτωνίδης, Μπούρμπος και Ζαχαράκης, με τον τελευταίο να κάνει και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Goal

Tα φαβορί και τα κριτήρια

Το αργότερο μέχρι αύριο, τελευταία μέρα του έτους, θα έχει λυθεί ο γρίφος του αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ. Τόσο ο Μάνθος Πουλινάκης όσο και ο Νίκος Μαχλάς εξετάζουν με προσοχή όλους τους υποψηφίους που θα πρέπει να συγκεντρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα παρακάτω κριτήρια: να είναι νεαροί σε ηλικία, να έχουν παραστάσεις από Super League, σχέση με την ομάδα και να κάνουν κλικ στον κόσμο.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα ονόματα των Γιάννη Αναστασίου και Νίκου Παπαδόπουλου παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων. 0 Χάιμε Βέρα οε επικοινωνία που είχε με το «Goal» δεν έκρυψε την επιθυμία του σε μια τέτοια προοπτική, ωστόσο αρνήθηκε πως είχε κάποια ενόχληση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook