Πρωταγωνιστής ο Μίρνες Σίσιτς σε 2 από τις φάσεις της χρονιάς! (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έχει πετύχει γκολ για… Όσκαρ και παράλληλα αρκετές φορές έχει αφήσει άφωνους τους φιλάθλους με όσα κάνει μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, δύο φάσεις με εκείνον πρωταγωνιστή βρίσκονται μέσα στην λίστα με τις… πιο απίστευτες της χρονιάς!

Χρονικά, η πρώτη φάση γίνεται στις 22 Φεβρουαρίου 2012 στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για τους “8” του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΟΦΗ προηγείται με 1-0 και στο 30ο λεπτό ο Παπουλής δίνει πάσα πάρε – βάλε στον Σλοβένο που αστοχεί πάνω στην γραμμή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι! Ισπανική ιστοσελίδα την συμπεριέλαβε μέσα στις 10 μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες για το 2012!

Δείτε το video

Και το αυτογκόλ της χρονιάς!

Η δεύτερη φάση είναι το τραγικό… γκολ που δέχτηκε ο Στέφανος Γουναρίδης στο παιχνίδι του περασμένου Σεπτέμβρη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο “Σίλε” έδιωξε την μπάλα που πήρε αρκετά μέτρα ύψος και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Γουναρίδη. Βέβαια, ο Σλοβένος δεν είχε ευθύνη σε αυτό το γκολ όμως αναμφίβολα ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε αυτό το γκολ ήταν ιδιαίτερα… περίεργος!

Δείτε το video

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook