“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από το Gentikoule, τα κυριότερα θέματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Χωρίς Βερόν στην Ριζούπολη

Αδεια έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στον Βερόν (φωτά) ώστε να επισκεφτεί την οικογένεια του στην Ιταλία για τα Χριστούγεννα, με συνέπεια να μην είναι διαθέσιμος στη σημερινή ρεβάνς με τον Απόλλωνα. Δεν υπολογίζονται επίσης και οι Βάντο (κινδυνεύει με διακοπή συμβολαίου, διότι δεν έδωοε το «παρών» στην απολογία που είχε κληθεί), Σίσιτς, Ζαχαράκης, Μπούρμπος και Χαριτωνίδης.
Γουναρίδης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης, Βιτώρος και Παπάζογλου θα είναι πιθανόν οι πρώτοι «11», με τον «Αναστό» να κρατάει τον Κουτοιανικούλη στον πάγκο και αν χρειαστεί, να μπει στην εξέλιξη του ματς.

Εθνός της Κυριακής

Κάτω από αυτές τις συνθήκες

Κάτω από άλλες συνθήκες, ο Αλέξανδρος Περογαμβράκπς θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την καθιέρωση του στον ΟΦΗ. Ωστόσο, τη χαρά του 25χρονου επιθετικού έχει μετριάσει ο τραυματισμός του συμπαίκτη του, Λάζαρου Χαριτωνίδη, που προήλθε από σύγκρουση μεταξύ τους σε προπόνηση της ομάδας.

Τύπος της Κυριακής

Στο μισό κόπηκε το μπάτζετ του ΟΦΗ

Σημαντική μείωση και στον ΟΦΗ, αφού τα προβλήματα των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την κρητική ομάδα. Κατά 57,1% μειώθηκε το κόστος των συμβολαίων, αφού τα 3,5 εκατ. ευρώ φέτος η διοίκηση της ΠΑΕ τα έριξε στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πέρυσι ο Βερόν είχε την υψηλότερη αμοιβή με 180.000 ευρώ, ενώ φέτος ο Μπούρμπος (φωτό) είναι ο πιο… ακριβοπληρωμένος με 120.000 ευρώ. Δηλαδή το υψηλότερο συμβόλαιο της ομάδας μειώθηκε κατά 33,3%, ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετές… μικρότερες συμφωνίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook