Παπάζογλου: “Ακόμα καλύτερος ο δεύτερος γύρος για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 κάνοντας τον απολογισμό της παρουσίας του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη στο ίδρυμα “Ελπίδα”.

“Είμαστε χαρούμενοι όταν έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε χαρά στα παιδάκια που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Είναι ημέρες χαράς και πίστης και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες και να τις στηρίζουμε. Να έχουμε μεγάλη πίστη και να μην το βάζουμε ποτέ κάτω, ο άνθρωπος έχει πολλές δυνάμεις μέσα του και οι γονείς των παιδιών πρέπει να τους δίνουν κουράγιο. Εύχομαι υγεία σε όλους” είπε ο Θανάσης Παπάζογλου στον Athletic Radio 104,2.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών, ο 24χρονος επιθετικός τόνισε ότι “το βλέπουμε ξεχωριστά και θα ξεκινήσουμε σαν να έχει τελειώσει 0-0 το πρώτο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε τον Απόλλωνα σαν να ειναι ομάδα Σούπερ Λιγκ. Το θεωρούμε κρίσιμο το παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε σοβαροί”.

Τέλος έκανε σχολίασε και την παρουσία του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας ότι “ήταν ένας πρώτος γύρος που ξεκίνησε με θετικό πρόσημο και έκλεισε με θετικό πρόσημο. Αν εξαιρέσουμε κάποια παιχνίδια όπου δεν ήμασταν καλοί ή άτυχοι, θεωρώ ότι ο πρώτος γύρος ήταν καλός για εμάς. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα για να είναι ακόμα καλύτερος ο δεύτερος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook