Επιβεβαιώνουν από ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον ΟΦΗ για Γιάννου, Αποστολόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ενδέχεται να βρεθεί η λύση στα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ στις δύο από τις τρεις θέσεις όπου αναζητάει ενίσχυση καθώς από την Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τους Αποστολόπουλο και Γιάννου.

Όπως έχει αποκαλύψει το Gentikoule, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού και δεν αποκλείεται οι δύο από τις τρεις θέσεις να καλυφθούν με… ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Αποστολόπουλο (7/11/1991) και Απόστολο Γιάννου (25/1/1990) όπου γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ότι οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές.

Ωστόσο, όπως επισημάναμε και την Τετάρτη, στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής μιας και υπάρχει πρόβλημα σε αυτές τις δύο θέσεις με αποτέλεσμα ο Δώνης να μην έχει ανάψει ακόμα το “πράσινο φως” για την παραχώρηση τους.

Αυτό ενδέχεται να αλλάξει λίαν συντόμως μιας και εφόσον γίνουν μεταγραφές σε άμυνα και επίθεση, τότε δεν αποκλείεται να δοθούν αμέσως δανεικοί με προορισμό τον ΟΦΗ. Η ομάδα ενδιαφέρεται για τους δύο ποδοσφαιριστές και στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι έχουν ενημερωθεί για αυτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook