Με Κουρδάκη δεξί μπακ στην Ριζούπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ελλείψει αρκετών ποδοσφαιριστών, ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην 11αδα του σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα. Κουρδάκης δεξιά, Μονιάκης αριστερά.

O Σίσιτς είναι εκτός. Ο Κουτσιανικούλης (μάλλον) εκτός. Ο Ζαχαράκης εκτός. Αυτές είναι οι απουσίες που μετράει ο Αναστόπουλος για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, οπότε γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κράτησε “κλειστά χαρτιά” στην προπόνηση της Πέμπτης ωστόσο (εν μέρει) φάνηκαν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κουρδάκης θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ με τον Μονιάκη να επιστρέφει στην 11αδα πηγαίνοντας στο αριστερό. Λόγω των απουσιών που υπάρχουν, ο Ιωαννίδης θα ανεβεί στον άξονα παίζοντας μαζί με τους Λαμπρόπουλο και Βερόν. 

Από εκεί, ο Βιτώρος (λόγω των απουσιών των Σίσιτς, “Κούτσια”) θα πάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Περογαμβράκης στο δεξί με τον Θανάση Παπάζογλου να αγωνίζεται στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook