Λέει αντίο ο ΟΦΗ στο 2012 με την Γενική Συνέλευση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο “Γεντί Κουλέ” η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου θα υπάρξει ενημέρωση για όλα τα οικονομικά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον ΟΦΗ, στην Γενική Συνέλευση της 31ης Δεκεμβρίου 2012 πρόκειται να γίνει μια πλήρης ανάλυση των οικονομικών δεδομένων που αφορούν τον σύλλογο καθώς και όλα όσα έχουν σχέση με την φετινή αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, μέσα από την ενημέρωση που θα υπάρξει για το “άνοιγμα” της ΠΑΕ αλλά και το κλείσιμο των “τρυπών” της φετινής περιόδου θα μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το που βρίσκεται ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Πρόσκληση των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΟΦΗ – Π.Α.Ε.” σε τακτική Γενική Συνέλευση .
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
(Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε.)
Α.Μ.Α.Ε 99125/06/Β/86/41

Σύμφωνα με το Νόμο , το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. – ΟΦΗ σε τακτική Γενική Συνέλευση την 31η Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στην έδρα της εταιρίας , στο γήπεδο ΟΦΗ, οδός Καντάνου, για την λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών , για την χρήση 01/07/2011– 30/06/2012.
2. Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο.
3. Εκλογή ελεγκτών για την χρήση 2012 – 2013.
5. Εφαρμογή άρθρου 48 του Νόμου 2190/20.
6. Διάφορες ανακοινώσεις.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα , πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η ως άνω Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την 16η Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 με τα ίδια θέματα και στον ίδιο τόπο.

Ηράκλειο 17 Δεκεμβρίου 2012
Εντολή Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Ματθαίος Πουλινάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook