Σε αυτές τις θέσεις θα “χτυπήσει” ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τα Χριστούγεννα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο για τον ΟΦΗ και στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε τρεις θέσεις και σε όλες τις γραμμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές ώστε να γίνουν προσθήκες ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και όχι… μεσομακροπρόθεσμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού που θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Θανάση Παπάζογλου που έχει βγάλει το πρωτάθλημα δίχως ανάσα.

Σε ότι έχει να κάνει με την θέση του δεξιού μπακ, στον ΟΦΗ στηρίζουν τον Μανώλη Ζαχαράκη ωστόσο πέραν εκείνου δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ρόστερ που να αγωνίζεται σε αυτήν την θέση. Συν τοις άλλοις, είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο Χρήστος Μπούρμπος, η απουσία του οποίου έχει επισημανθεί αρκετές φορές από το Νίκο Αναστόπουλο.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, Νίκος Μαχλάς και Νίκος Αναστόπουλος επιθυμούν την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα καλύψει το κενό στον ανασταλτικό τομέα ενώ παράλληλα θα παρέχει και τις απαραίτητες βοήθειες στους Ανδρέα Λαμπρόπουλο και Ρικάρντο Ματίας Βερόν ενώ αυτή η απόφαση ενδέχεται να αφορά την μόνιμη μετατόπιση του Ιωαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, στον ΟΦΗ θέλουν την απόκτηση ενός επιθετικού μιας και αυτήν την στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος φορ που βρίσκεται στο ρόστερ είναι ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο 24χρονος φορ έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μάλιστα δίχως… στοπ. Για αυτό είναι άμεση ανάγκη να αποκτηθεί ένας επιθετικός που θα έχει… συμπληρωματικό ρόλο και θα δίνει βοήθειες στον Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook