Την… “μισή δουλειά” έκανε ο ΟΦΗ που κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σκορ πρόκρισης ο ΟΦΗ δεν πήρε κόντρα στον Απόλλωνα και ουσιαστικά το μόνο κέρδος που είχε ήταν το γεγονός ότι ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί εν όψει Πανθρακικού.

Απέναντι στα “δεύτερα” του Απόλλωνα, ο ΟΦΗ με αρκετές αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το ματς των Ιωαννίνων παρουσιάστηκε ξανά νωθρός και αναιμικός στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην απειλήσει καθόλου τους φιλοξενούμενους. Η εικόνα του ΟΦΗ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κυρίως στα πρώτα 45 λεπτά προβλημάτισε ιδιαίτερα και βέβαια περιμένουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο ματς με τον Πανθρακικό.

Ο Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ δίνοντας φανέλα βασικού στους Βιτώρο, Περογαμβράκη, Ζορμπά ενώ διατήρησε το ίδιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Σαρ και Σόουζα.

Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτρια μιας και παρουσίασε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Αθανασίου.

Άλλαξε τον ΟΦΗ η είσοδος Σίσιτς
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε αρκετά και σε αυτό συνέβαλε η είσοδος του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος έβαλε στο παιχνίδι του ΟΦΗ ζωντάνια και επιθετικότητα με τους συμπαίκτες του να ανεβάζουν στροφές.

Σε μια από τις επιθέσεις, ο Περογαμβράκης μπήκε κατά μέτωπον στην περιοχή του Απόλλωνα και ανατράπηκε από τον Κρουσταλέλη με τον Κύζα να δείχνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπάζογλου που δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και βέβαια ο ΟΦΗ θα πάει στον επαναληπτικό έχοντας την προσοχή του 100% μιας και σε καμία περίπτωση δεν δίνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι 11αδες των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Ζορμπάς, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Παπάζογλου

Απόλλων Αθηνών: Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Λεοντίου, Ντουτσαρίδης, Δημογιάννης, Μανιάς, Διαμαντίδης, Τομαράς

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook