Συζήτηση στην ΕΠΟ παρουσία ΟΦΗ για την δοσοποίηση των οφειλών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κρίσιμη συνάντηση, για το αν θα περάσει ή όχι η απόφαση για την δοσοποίηση των οφειλών σε παλιές υποθέσεις, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ όπου παρών ήταν και ο Μάνθος Πουλινάκης.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν από πλευράς Σούπερ Λιγκ (πέραν του Πουλινάκη) ο Γιάννης Μώραλης, από την Football League οι Σπύρος Καλογιάννης, Πέτρος Θεοδωρίδης ενώ την ΕΠΟ εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας κ. Κουρίδης.

Στην συνάντηση υπήρχαν πολλά θέματα που έχουν σχέση με τις δύο διοργανώτριες αρχές και την ΕΠΟ αλλά και το «καυτό» θέμα με το «πάγωμα» εκτέλεσης των αποφάσεων του διαιτητικού δικαστηρίου της ομοσπονδίας και την δοσοποίηση των οφειλών σε παλιές υποθέσεις, πρόταση που είχε καταθέσει στην Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ. Επίσης προτάθηκε στην ΕΠΟ να χρησιμοποιούν οι ομάδες Κ20 και Κ17 νεαρούς ξένους παίκτες έτσι ώστε να δοκιμάζονται εκεί, πριν μπουν στην ΠΑΕ.

Όλα αυτά τα θέματα αναμένεται να συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook