«Νίκες πάση θυσία με Απόλλωνα και Πανθρακικό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν ξεκίνησε και στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο τις δύο νίκες την Τετάρτη και την Κυριακή.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στον ΟΦΗ «τώρα δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα πέραν της νίκης σε κύπελλο και πρωτάθλημα» και αν μη τι άλλο ίσως να χρειαζόταν και αυτό το σοκ ώστε να δουν στην ομάδα με ακόμα μεγαλύτερη κρισιμότητα τους αγώνες που ακολουθούν.

Οι 13 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η ομάδα δεν την εξασφαλίζουν ενώ σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν άνετο βαθμολογικό «μαξιλαράκι». Αυτό το γνωρίζουν στον ΟΦΗ και δεν θέλουν επ’ ουδενί να σκέφτονται ότι μπορεί να έρθει ο Γενάρης και να βρίσκεται η ομάδα στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Άλλωστε, όπως είναι τα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα, οι 30 βαθμοί μπορεί να φέρουν μια ηρεμία και άνεση εν όψει της συνέχειας. Όμως, για να φτάσει ο ΟΦΗ σε αυτό το σημείο χρειάζεται να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την έδρα του στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται κατά σειρά Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Πανιώνιο όποτε γίνεται κατανοητό για ποιον λόγο στην ομάδα θέλουν να πιστεύουν σε μια βαθμολογική ανάκαμψη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook