Γουναρίδης στο Gentikoule: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Στέφανος Γουναρίδης μίλησε στο Gentikoule για την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την αναμέτρηση που ακολουθεί για το κύπελλο Ελλάδος αλλά και αυτή με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα.

Συναντήσαμε τον 22χρονο τερματοφύλακα του ΟΦΗ έξω από το γήπεδο των Ζωσιμάδων και το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που δεν επέτρεπε περιθώρια για πολλά λόγια. Ο “Γούνα”, μιλώντας στο Gentikoule εξέφρασε την άποψη ότι ο ΟΦΗ πρέπει να αφήσει στο παρελθόν την ήττα από τον ΠΑΣ λέγοντας ότι “ίσως να δικαιούμαστε κάτι καλύτερο. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο με τον ΠΑΣ να καταφέρνει να σκοράρει. Θα μπορούσαμε και εμείς να είχαμε σκοράρει στο δεύτερο και κυρίως στην φάση με τον Παπάζογλου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε μπροστά”.

Όσον για το αν οι δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα αναγκάζουν να σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό από αυτό με τον Απόλλων για το κύπελλο τόνισε ότι “πρέπει καταρχήν να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τον ΠΑΣ. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει και σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν σκέφτεται τίποτα άλλο λέγοντας πως “σε κάθε παιχνίδι και κυρίως στην έδρα μας κυνηγάμε τους 3 βαθμούς. Με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook