Ήττα στα Γιάννενα και “καμπανάκι” για την συνέχεια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πλήρωσε την απαράδεκτη εμφάνιση του για 55 λεπτά και γνώρισε την ήττα από τον μέτριο ΠΑΣ με 1-0. Μοναδικό θετικό στοιχείο το επιβλητικό ντεμπούτο του Μοχάμεντ Σαρ.

Αγνώριστος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο ΟΦΗ που έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΣ να πάρει μια νίκη, που τον εδραιώνει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις και τους Σαρ, Μπανούση αντί των Κουρδάκη, Ιωαννίδη. Το παιχνίδι ξεκίνησε μουδιασμένα για τον ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη στην μεσαία γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνεται εύκολα η μπάλα και ο ΠΑΣ να “πατάει” εύκολα στην περιοχή του Γουναρίδη.

Σε μια από αυτές τις επιθέσεις, ο Ντε Βινσέντι έκανε το μακρινό σουτ η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Γουναρίδη και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Κόντρα στην πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε διαφορετικό πρόσωπο πιέζοντας τον ΠΑΣ για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 68′ ο ΟΦΗ “άγγιξε” το 1-1 όταν ο Φεγκρούς είπε “όχι” δύο φορές στους Σίσιτς και Παπάζογλου με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για τον ΟΦΗ.

Ένα αποτέλεσμα που ασφαλώς και πρέπει να δημιουργήσει προβληματισμό εν όψει της συνέχειας μια και άπαντες στον ΟΦΗ περίμεναν αρκετά από αυτήν την τριάδα αγώνων όμως τελικά το ταμείο έγραψε μόλις τρεις!

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορούν να χαμογελούν στον ΟΦΗ είναι το ντεμπούτο του Μοχάμεντ Σαρ με τον Σενεγαλέζο στόπερ να πραγματοποιεί μια εκπληκτική εμφάνιση και να δικαιώνει τις προσδοκίες όλων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook