Πουλινάκης: “Και πάλι δυνατός ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στο “gazzeta”, o πρόεδρος του ΟΦΗ επανέλαβε ότι στόχος του συλλόγου είναι η οικονομική εξυγίανση και για ακόμα μια φορά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα τα καταφέρει.

«Αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης σε ένα πλαίσιο τριετίας. Κάναμε μια καλή αρχή στο οικονομικό κομμάτι, όπως και στο μπάτζετ της ομάδας και έχουμε κάνει πολλές πρωτοβουλίες για να πληρωθούν τα χρέη προς όλους. Με καλή διάθεση η ομάδα θα τα καταφέρει και θα μπορέσει να βγάλει υγεία και αγωνιστική, αλλά και οικονομική. Όσον αφορά τους στόχους, αυτό που θέλουμε είναι να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι η ομάδα δεν έκανε ουσιαστικά προετοιμασία, όμως εμπνέει εμπιστοσύνη και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι» είπε αρχικά ο Πουλινάκης και απαντώντας στις εντάσεις που υπήρχαν τις προηγούμενες εβδομάδες σχολίασε λέγοντας ότι «το σημαντικό είναι να υπάρχει ηρεμία και η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που αναλάβαμε έχουμε καταφέρει να υπάρχει η ηρεμία. Χωρίς γκρίνια και με πολύ δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Εμείς θα δώσουμε το βάρος στις ακαδημίες και το οικονομικό που είναι και το πιο βασικό και αν συνεχιστεί αυτή η φιλοσοφία ο ΟΦΗ θα είναι και πάλι δυνατός».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εκδήλωση της Σούπερ Λιγκ με τίτλο “Μια Μπάλα για το παιδί” τονίζοντας ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στον πρόεδρο και τις ομάδες. Εμάς ως ΟΦΗ μας αρέσει να δίνουν το παρών σε τέτοιες πρωτοβουλίες, καθώς και στο πίσω μέρος της φανέλας διαφημίζουμε ένα ίδρυμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook