«Μια μπάλα για τα παιδιά» και στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Super League στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο με θέμα «ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» όπου βεβαίως θα συμμετάσχει και ο ΟΦΗ με το “Γεντί Κουλέ”.

Μια πολύ όμορφη και… επίκαιρη (λόγω των δύσκολων ημερών που περνούν οι Έλληνες) πρωτοβουλία αναπτύσσει η Σούπερ Λιγκ που με σύνθημα “Μια μπάλα για τα παιδιά” σκοπεύει να δωρίσει μπάλες από φιλάθλους σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς.

Κατά την 13η (1,2,3/12), 14η (8,9,10/12) και 15η (15,16,17/12) αγωνιστική του πρωταθλήματος οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης με τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο να συμμετέχει σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα στα παιχνίδια του ΟΦΗ με αντιπάλους τον Πανθρακικό και τον Αστέρα Τρίπολης θα μπορούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να αφήνουν στην Θύρα 9 μπάλες οι οποίες θα συγκεντρώνονται από την ΠΑΕ και στην συνέχεια θα δωρίζονται σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook