Απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι έδειξαν οι αριθμοί και τα στατιστικά της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να κάνει την πιο «γεμάτη» εμφάνιση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα στατιστικά μιας αναμέτρησης λένε την αλήθεια και σίγουρα μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα από το τι παρακολουθήσαμε χθες στο «Γεντί Κουλέ». Λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν μας τους αριθμούς, αναλύσαμε αυτούς που προέκυψαν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ξεκινάμε από τις πάσες και από το πόσες φορές είχε την μπάλα στην κατοχή του ο ΟΦΗ. Οι παίκτες του Αναστόπουλου έκαναν σίζον χάι με 126 πάσες που είναι οι περισσότερες που έχουν κάνει στο φετινό πρωτάθλημα. Ένας αριθμός που δείχνει και το πόσο μεγάλη κατοχή της μπάλας είχε ο ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι ενώ παρά το γεγονός ότι είχε τόση ώρα την μπάλα, ο αριθμός των λαθών ήταν μικρός σε σχέση με αυτόν, των πασών. Ο ΟΦΗ έκανε 66 λάθη.

Σε ατομικό επίπεδο, η μπάλα πέρασε τις περισσότερες φορές από τα πόδια του Βερόν (24) ενώ τον ακολούθησε ο Μανώλης Ζαχαράκης με 19 μεταβιβάσεις. Ακόμα μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι είχαν οι Λαμπρόπουλος και Ιωαννίδης με 12 και 13 πάσες.

Όσον αφορά την επιθετικότητα του ΟΦΗ, οι παίκτες του Αναστόπουλου, ούτε λίγο – ούτε πολύ, έκαναν 18 σουτ προς την εστία του Κυριακίδη με τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού να κάνει 6 επεμβάσεις ενώ ως γνωστόν ο ΟΦΗ είχε 3 δοκάρια και 5 κλασσικές ευκαιρίες.

Το πρέσινγκ του ΟΦΗ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέδωσε καρπούς μιας και υποχρέωσε τον Λεβαδειακό σε 83 λάθη, έναν αριθμό τεράστιο για ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Και ειδικά από την στιγμή που οι παίκτες του Παράσχου έκαναν 86 πάσες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook