Πόρνη μπάλα, ο ΟΦΗ σημάδευε τα δοκάρια και ο Λεβαδειακός τα γκολ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Βοιωτοί πήραν τη νίκη με 0-2, σε ένα αποτέλεσμα – ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ – με τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν 3 δοκάρια και απίστευτες ευκαιρίες για να σκοράρει με αποτέλεσμα να γνωρίσει απρόσμενη ήττα.

Σε ένα παιχνίδι όπου κανονικά έπρεπε να έρθει μια άνετη νίκη, η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια πέρα ως πέρα άδικη ήττα.

Ο ΟΦΗ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και είχε για μοιραίο παίκτη τον Κουτσιανικούλη που έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες ενώ η ομάδα είχε δύο δοκάρια.

Και ενώ το γκολ ήταν θέμα χρόνου, στο 45′ ο Κουτσιανικούλης χάνει μοναδική ευκαιρία όταν αστόχησε με τον Κυριακίδη να αποκρούει, στην κόντρα επίθεση – γλύστρησαν… Ζαχαράκης – Κουρδάκης και ο Ροτζέριο πλάσαρε τον Γουναρίδη κάνοντας το 0-1!

Το γκολ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου δημιούργησε ψυχολογικό σοκ στους παίκτες του ΟΦΗ που μπήκαν νωθρά στην επανάληψη. Και σαν να μην έφτανε στον ΟΦΗ η ατυχία του, ήρθε και το αυτογκόλ με τον Κουρδάκη!

Ο Αναστόπουλος τα έπαιξε όλα για όλα βγάζοντας από το ματς τον Βάντο περνώντας αριστερό μπακ τον Ιωαννίδη ενώ έπαιζε με 5 επιθετικούς!

Προς στιγμήν, η πίεση απέδωσε με τον ΟΦΗ να χάνει διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Βερόν να σημαδεύει το δοκάρι και στο… ριμπάουντ ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Βιτώρου.

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ήρθε η απρόσμενη ήττα – σοκ και πλέον πηγαίνει στα Γιάννενα με στόχο τη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook