Ακυρώθηκε η άφιξη του Βέρα: “Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ” είπε ο μεγάλος Χιλιανός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ μετατέθηκε η άφιξη του Χάιμε Βέρα λόγω της απόλυσης του Μπόργκι, του οποίου είναι συνεργάτης στην εθνική ομάδα της Χιλής. Τι δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο μεγάλος Χιλιανός άσος.

Ο Χιλιανός άσος υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του με την εθνική ομάδα της Χιλής μετά την βαριά ήττα από την Σερβία με 3-1 και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Μπόργκι.

Με δήλωση που απέστειλε στην ΠΑΕ, ο Χάιμε Βέρα ζητάει συγνώμη από τον ΟΦΗ και τον κόσμο του δηλώνοντας ότι θα δώσει το παρόν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Η δήλωση του Χάιμε Βέρα: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για να βραβευτώ από την ομάδα που αγαπάω, αλλά λόγοι πέρα της θελήσεως μου δεν μου επιτρέπουν  να παραβρεθώ την Κυριακή στο γήπεδο που έζησα μεγάλες στιγμές. Ζητώ μια μεγάλη συγνώμη από την ΠΑΕ και κυρίως από τον κόσμο την ομάδας και υπόσχομαι ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι στο Ηράκλειο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Για 15 περίπου ημέρες θα καθυστερήσει η βράβευση του Χάιμε Βέρα από την ΠΑΕ ΟΦΗ και η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Χιλιανός άσος ειδοποίησε σήμερα την ΠΑΕ ότι ένα απρόσμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες με την Εθνική ομάδα της χώρας του, του επιβάλλει να επιστρέψει άμεσα στην Χιλή και ως εκ τούτου είναι αδύνατη η παρουσία του την Κυριακή στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook