Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Πιλάβιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του και την συμπεριφορά του λέγοντας εντελώς απαθέστατα ότι «δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτούς που δεν πήραν άδεια».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφερόμενος στο θέμα των αδειοδοτήσεων φρόντισε να δείξει για ακόμα μια φορά την απάθεια του αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο στις καταγγελίες του ΟΦΗ: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτούς που δεν πήραν άδεια. Από το καθετί που γίνεται, από ένα ανάποδο πλάγιο άουτ μέχρι τις αδειοδοτήσεις φταίει ο Πιλάβιος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί όσο το θέμα συνεχίζεται δεν κάνει καλό σε κανέναν και ειδικά για το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τις… δήθεν απειλές κατά της ζωής του είπε «στην Ελλάδα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ ερωτηθείς αν φοβάται για τη ζωή του απάντησε με ερώτηση: «Αν σας έλεγαν εσάς κάτι τέτοιο, τι θα σκεφτόσασταν;». Πάντως δεν φάνηκε να πτοείται και πρόσθεσε πως «…έχουμε ένα έργο να συνεχίσουμε κι αυτό θα πράξουμε. Το ως πότε θα το δείξει η πορεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook