“Κλείδωσε” η 11αδα για τα Περιβόλια με μεγάλο πάθος από τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς θα είναι ο παίκτης που θα πάρει στις πλάτες του τον ΟΦΗ στα Περιβόλια παίζοντας σε μια θέση, διαφορετική από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ήδη έχουμε πει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Αναστόπουλος σκέφτεται να αφήσει στην άκρη την τριάδα των χαφ στην ευθεία και να αλλάξει το 4-3-3 σε κάτι σαν 4-2-3-1 με τον Παναγιώτη Ζορμπά να παίζει πίσω από τον Θανάση Παπάζογλου. Αυτό γίνεται προκειμένου ο ΟΦΗ να έχει καλύτερη συνοχή στις γραμμές του αλλά και να μην υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις – φαινόμενο που το παρατηρήσαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΟΦΗ και στην ομάδα ελπίζουν ότι ο Ζορμπάς θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Σίσιτς, Κουτσιανικούλη αλλά και την υπεροπλία που υπάρχει στον… “αέρα”.

Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα με τους Χαριτωνίδη – Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (όπως φάνηκε στην προπόνηση του Σαββάτου) και τους Ζαχαράκη, Μονιάκη στα άκρα της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή, πέραν του Ζορμπά, θα παίξουν οι Μπανούσης, Βερόν ενώ η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Σίσιτς, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook