Ο Μπαρκαουάν και το σταθερό εισόδημα του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

127 χιλ. ευρώ κόστισε στον ΟΦΗ ο Κοσμίν Μπαρκαουάν που μετά το τελευταίο ποσό που του δόθηκε, εξοφλήθηκε πλήρως αποτελώντας παρελθόν έπειτα από 3 χρόνια μπελάδων.

Ο Ρουμάνος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για 2, 5 χρόνια ώσπου τον Οκτώβρη του 2009 την “κοπάνησε” από το Ηράκλειο δίχως να ενημερώσει κανέναν φεύγοντας οριστικά από την Κρήτη. Και μπορεί ο ίδιος να μην βρισκόταν στο Ηράκλειο ωστόσο η παρουσία του συνέχιζε να αποτελεί μια πληγή για τον ΟΦΗ που τον πλήρωνε κανονικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, ο Μπαρκαουάν αποχώρησε από την ενεργό δράση δίχως ωστόσο να ανησυχεί μιας και υπήρχε το σταθερό εισόδημα που προερχόταν από το λογιστήριο της ΠΑΕ. Τα χρήματα που του οφείλονταν και το συμβόλαιο που τον δέσμευε μέχρι το 2010 αποτελούσε μια σίγουρη λύση για τον ίδιο που ασχολούνταν πλέον με την προπονητική.

Το πρωί της Τρίτης του καταβλήθηκαν 10.500 ευρώ που ήταν και τα τελευταία χρήματα που μπήκαν στον λογαριασμό του μιας και ήδη του έχει εκχωρηθεί ένα σημαντικό ποσό που θα αποτελέσει τον τελευταίο δεσμό του με τον ΟΦΗ. Ωστόσο, έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο η παρουσία του αποδείχθηκε ενοχλητική για τον σύλλογο που πλήρωσε το ποσό των 127.000 ευρώ για 4 παιχνίδια της περιόδου 2009 – 2010…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook