Και όμως έχουν παίξει οι 19 από τους 26 παίκτες του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ έχει χρησιμοποιήσει ο Νίκος Αναστόπουλος στα 6 πρώτα παιχνίδια. Μοναδικοί που δεν έχουν παίξει οι 2 γκολκίπερ, οι τραυματίες, ο ανέτοιμος Σαρ και οι Χατζηκοσμάς, Νύκταρης.

Κάτι που δείχνει ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν ακολούθησε μια… πεπατημένη οδό στηριζόμενος σε 12 – 13 ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα ¾ του ρόστερ που έχει στην διάθεση του.

Παράλληλα, αυτό σημαίνει ότι ο Αναστόπουλος είναι διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί στο έπακρον το υλικό που έχει στην διάθεση του όπως και το γεγονός ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό στο πρωτάθλημα.

Για παράδειγμα, έχουμε διαπιστώσει ότι πέραν των Σίσιτς, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου που δεν… κουνιούνται από τις θέσεις τους, όλες οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ανοικτές ενώ ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα παρουσιαστεί όταν μπουν στην ομάδα και οι Σαρ, Μπούρμπος, Βαλεριάνος.

Μέχρι στιγμής στα 6 πρώτα παιχνίδια του ΟΦΗ έχουν αγωνιστεί (έστω και 1 λεπτό) οι: Γουναρίδης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Βάντο, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Ζορμπάς, Κουτσιανικούλης, Ροβύθης, Ιωαννίδης, Καπουράνης, Σίσιτς, Βιτώρος, Μπανούσης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης.

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, τον μικρότερο χρόνο τον έχει πάρει ο Ροβύθης – έπαιξε 1 λεπτό κόντρα στην Ξάνθη – ενώ ο Γιάννης Βιτώρος έχει παίξει σε 3 παιχνίδια και 77 λεπτά και είναι ο… «νέος» που έχει παίξει τον περισσότερο χρόνο

Εκείνοι που «τραβούν το κουπί» είναι οι Γουναρίδης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Παπάζογλου, Σίσιτς και Μπανούσης που αποτελούν τους ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Εκείνοι που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα είναι οι Αγριμάκης, Σαχσανίδης – κάτι φυσιολογικό ως γκολκίπερ -, οι τραυματίες Μπούρμπος, Βαλεριάνος, ο ανέτοιμος Σαρ (που ήρθε στα μέσα Σεπτέμβρη) καθώς και οι Νύκταρης, Χατζηκοσμάς.

Ο χρόνος είναι μοιρασμένος μέχρι στιγμής με το Νίκο Αναστόπουλο να δίνει ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βέβαια μένει να δούμε αν αυτό θα συνεχιστεί και όταν θα «μεγαλώσει» το ρόστερ με την επιστροφή των τραυματιών και την πλήρη ενσωμάτωση του Σαρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook