Ο “Γολγοθάς” του Μπούρμπου ξεκίνησε στη Νέα Σμύρνη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

14 μήνες μετά τα πλέι – οφ του 2011, ο Χρήστος Μπούρμπος παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που του άφησαν οι αγώνες – παρωδία και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην δράση στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια, η αφόρητη ζέστη και το γεγονός ότι οι παίκτες προέρχονταν από ελλιπή προετοιμασία ήταν παράγοντες που «σκότωναν» τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΦΗ των ειδικών συνθηκών πάει στην Αθήνα για τα πλέι – οφ και ο Μπούρμπος ξεκινάει βασικός παίζοντας από την φυσική του θέση μέχρι και… επιθετικός! Στα 4 πρώτα παιχνίδια χάνει μόνο 14 λεπτά και κάπου εκεί εμφανίζονται οι πρώτες ενοχλήσεις.

Στην συνέχεια, γίνονται πιο έντονες και ο Μπούρμπος χάνει ολόκληρη την προετοιμασία μέχρι που γίνεται γνωστή η διάγνωση – σοκ: Κάταγμα κόπωσης και εκτός δράσης για τρεις μήνες!

Τελικά, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην δράση στις 18 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα όπου αγωνίζεται για 7 λεπτά ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα βγάζει σχεδόν όλο το ματς με την Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδας.

Τελικά, το κοντέρ γράφει 19 συμμετοχές με τον Μπούρμπο να αισθάνεται ενοχλήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και παρ’ όλα αυτά να παίζει. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ υποβάλλεται σε επέμβαση στις 4 Μαΐου με την ευχή και την ελπίδα ότι θα τελειώσει αυτή η ιστορία.

Μετά από 5 μήνες, ο Μπούρμπος παίρνει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 9 Σεπτεμβρίου ωστόσο παθαίνει υποτροπή και μένει εκτός δράσης για άλλον έναν μήνα.

Πλέον, ο ίδιος επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και όλοι στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι θα είναι μάχιμος μιας και αποτελεί ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook