Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

O ΟΦΗ θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος και να παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ως μία καλή ευκαιρία για ανασύνταξη βλέπουν στον ΟΦΗ το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και οι προσεχείς μέρες θα κυλήσουν ως μία μίνι προετοιμασία για τον ΟΦΗ που θα προσπαθήσει να διορθώσει τις αδυναμίες του.  Άλλωστε το ματς με τον Πλατανιά έχει οριστεί για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, συνεπώς το διάστημα είναι αρκετό για να επιστρέψουν και οι τραυματίες στην ομάδα.

Οι Μπούρμπος και Σαρ έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό με τον Ηρόδοτο και ετοιμάζονται να μπουν και αυτοί στις επίσημες υποχρεώσεις της κρητικής ομάδας. Βαλεριάνος και Ζαχαράκης αναμένεται να είναι και αυτοί ετοιμοπόλεμοι σε λίγες μέρες ενώ ο Μονιάκης ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα.

Λόγω του ρεπό που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για τα ματς της Εθνικής, διαμορφώθηκε και ανάλογα το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας για τους παίκτες του ΟΦΗ. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και μάλιστα κάποιες μέρες διπλές.

Για σήμερα Τρίτη και για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, ενώ Τετάρτη και Παρασκευή η προπόνηση είναι το απόγευμα.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το πρωί, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει πιθανότατα φιλικό παιχνίδι, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί αντίπαλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook